Quantcast

Iš neblaivios šilutiškės paimti du vaikai

  • Teksto dydis:

Šeštadienį iš neblaivios šilutiškės paimti du vaikai, kuriuos pareigūnai perdavė prižiūrėti mamos draugei.

Policijos departamento duomenimis, gavę pranešimą apie tai, kad su kaimyne girtaujanti moteris neprižiūri vaikų, pareigūnai Uosių gatvėje Šilutėje rado 1983 metais gimusią moterį, kuria nustatytas vidutinis 2,19 promilės girtumas.

Namuose rasti du mažamečiai jos vaikai, kuriuos paėmė iškviesta motinos draugė. Apie įvykį informuota vaikų teisių tarnyba. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

TO:Tai

TO:Tai portretas
nenusnekiek,jei vienas gerentis nereiskia kad ir ir kiti gers,jei butu drauge tokia pat kaip ir ta mama tai ji kartu ir gertu

Tai

Tai portretas
yra toks posakis: pasakyk, kas tavo draugai, o aš pasakysiu kas esi tu. Taip, kad tas vaikų perdavimas draugėms ar senelėms neaiškus reikalas. Jei dukra geria, nežiūri vaikų, tai ir tokiai senelei negalima patikėti anūkų- jei dukros nesugebėjo užauginti, tai anūkus irgi nesugebės. Tai čia dabar prasidės globos pinigų dalybų klausimai? Kadangi globos pinigai dideli, tai pijokės dar labiau turės iš ko gerti- kaip pavyzdys- dvi pijokės draugelės apsikeis vaikais- taps globėjomis draugės vaikui - biznis garantuotas.

O

O portretas
įdomu ar turi tokią teisę draugė. Dabar visos prisigėrusios perduos vaikus draugėm, giminėms, kaimynams ir pažeidimo nerasta. Ar galėjo policija nežinodama kokia ta draugė perduot vaikus. Tai ko ta policija važiavo? Kad nežinia kokiai tai draugei...gal tokiai pačiai kaip motina atiduotų mažamečius. Negalima taip. Čia lygiai tas pats, kaip važiuoji girtas, sustabdo policija, bet nieko nepadarai, nei avarijos, vietoj nuobaudos perduodi toliau vairuot draugui mašiną. Jei motina nekalta,tai ir vairuotojas nekaltas,nesvarbu,kad ir tas ir tas girti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių