Quantcast

N. Bunkės namus nusiaubė vagys

Žinomą atlikėją Nataliją Bunkę pakeliui į Palangoje turėjusį vykti koncertą ketvirtadienio vakarą pasiekė žinia, kad jos namai Jakuose buvo apiplėšti.

Signalizacija N.Bunkės name suveikė kelios minutės po aštuntos valandos vakaro. Vagys spėjo įsilaužti per šešias minutes ir per tokį laiką apieškojo visus kambarius.

„Kai atvyko saugos tarnybos ekipažas, apsaugos pultas dar rodė, kad kažkas yra viduje. Spėju, jog darbavosi ne vienas žmogus. Gal kažkas stebėjo situaciją gatvelės pradžioje ir vos įsukus apsaugininkams vagis pabėgo“, – pasakojo merginų grupės „Pop Ladies“ lyderė.

N.Bunkei teko keisti planus: moteris pirmiausiai pasuko į Jakus, čia išvydo apvogtus namus ir sulaukė policijos ekipažo.

„Manau, kad namas buvo sekamas visą šią savaitę. Signalizacija įsijungdavo maždaug tokiu pat metu – apie 19.30 ar vėliau. Spėju, kad buvo stebima, per kurį laiką atvažiuos apsaugos darbuotojai“, – svarstė N.Bunkė.

Vagys į vidų pateko išlaužę terasos duris. Buvo matyti, kad pagrindinių durų spynos jie neįveikė.

Patekę į vidų ilgapirščiai ištraukė visus stalčius, išvertė spintas, o ilgiausiai užtruko rūbinėje.

„Manau, kad jie ieškojo pinigų ir papuošalų. Kažkiek pinigų jie rado. Tiesa, jie spėjo pavogti „Visconti“ žiedą su deimantu, kurį padovanojo Danielius Bunkus pirmagimio Kristupo gimimo proga. Kadangi tai buvo dovana, nežinau, kiek šis žiedas kainavo“, – tikino moteris.

N.Bunkės teigimu, ji patyrė apie 40 tūkst. litų nuostolį, tačiau suma gali išaugti, nes šeimininkei teks keisti terasos duris ir įėjimo durų spyną. Tiesa, turtą atlikėja buvo apdraudusi.

„Tačiau nemaloniausia dabar yra būti šiuose namuose. Pats faktas, kad miegamuosiuose kažkas lakstė, kuitėsi, yra nemalonus“, – aiškino atlikėja.

Moteris tikino, kad vagys sugadino tik namų apyvokos daiktus, išlaužė spinteles, koncertinės veiklos įranga nenukentėjo.

Nemalonus incidentas N.Bunkei nesutrukdė išvykti į koncertą Palangoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tuoj

Tuoj portretas
paklius.Žiedą lengvai neprakals.LocHaI

Ot sukos

Ot sukos portretas
Galėjo Ntaljos ir pagailėti.Ji tokia draugiška ir mūsiškė.Be to nedurna blondinė.Varykit tatos ar kokio boso (ir pan.)namų nuskausmintib jei užsiši..t.Tai ne, va lenda pas Bunkę.Su mažyliu sūneliu!Žinoma ,,užars"tų babkių, bet matosi kad nelengvai viskas tas vyksta.Laikykis Natalka!No pasaran!

na

na portretas
kažkada gyrėsi,kad savaitę pragyveno su 20 lt.,tai gali vėl taip pagyventi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių