Quantcast

Per muštynes vėl kliuvo pareigūnei

Šeštadienio pavakare, malšinant muštynes viename uostamiesčio daugiabutyje, nukentėjo pareigūnė. Jai smogė policininkų reikalavimams nepaklusęs vyras.

Šeštadienį apie 19 val., policija iškviesta į vieną Mokyklos gatvės daugiabutį. Pranešta, jog dėl konflikto įsiplieskė muštynės. Atvykus pareigūnams, trys muštynių dalyviai jiems pasipriešino. Vyrai nevykdė teisėtų policininkų reikalavimų ir galiausiai smogė pareigūnei.

Pasikvietus pastiprinimą, visi įtariamieji sulaikyti. Vienas iš jų, gimęs 1971 m., uždarytas į areštinę.

Tai jau ne pirmas atvejis per pastarąsias dvi savaites, kai policijoje tarnaujančios merginos nukenčia tarnybos metu. Sausio 7-ąją Agluonėnuose, Klaipėdos rajone, neblaivų vairuotoją tramdžiusios policininkės taip pat susidūrė su pasipriešinimu, kai sustabdė, kaip įtariama, neblaivų BMW vairuotoją.

Sulaikomas 22 metų vaikinas pasipriešino pareigūnėms ir vienai jų smogė į pilvą, o kitai sužalojo pirštus.

Policininkės galiausiai suraitė chuliganą. Jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gero linkintis

Gero linkintis portretas
Manau tai Lietuvos generalinio komisaro L. Pernavo reformos policijoje pasekmės. To ir reikėjo tikėtis išvarius į gatves patruliuoti ir reaguoti į įvairius įvykius dalį vadinamų "kabinetinių" policijos pareigūnų ir pareigūnių, bei per trumpiausius terminus padarant juos universaliais, t.y. visų galų meistrais, kurie be darbo gatvėje dar ir įvairias medžiagas tiria. Galiausiai nereikia lyginti moters ir vyro raumenyno, jos tikrai netaps Herakliais, o tokios reformos pasmerktos žlugti.

chi chi

chi chi portretas
o tai manai jie 1000Eu algos gauna?:DDD))

emigrantas

emigrantas portretas
Jei nori 1000 Eur. algos reikia susitaikyti, kad busi musamas.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių