Quantcast

Dar viena klaipėdietė partrenkta perėjoje

Dar vienoje uostamiesčio perėjoje automobilis sužalojo pagyvenusią moterį. Šį kartą tai atsitiko šviesoforu reguliuojamoje perėjoje.

Eismo nelaimė įvyko ketvirtadienį, 9.15 val., J.Janonio gatvės pradžioje, kur ji kertasi su Herkaus Manto gatve.

75 metų moteris ėjo per perėją, kai iš Herkaus Manto į J.Janonio gatvę suko automobilis „Opel“. Jo 49 metų vairuotoja nepastebėjo pėsčiosios ir ją sužalojo. Ir pėsčiajai, ir vairuotojai švietė žalia šviesoforo akis, tačiau automobilį vairavusi moteris neįsitikino, kad sukti į kairę saugu.

Į įvykio vietą atskubėjo greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Nukentėjusioji skubiai išgabenta į ligoninę. Moteriai diagnozuotas dešinės kojos blauzdikaulio lūžis, ji stebėjimui paguldyta į ligoninės Reanimacijos skyrių.

Vairuotoja avarijos metu buvo visiškai blaivi.

Klaipėdoje didžioji dauguma eismo avarijose sužeistų pėsčiųjų nukentėjo pėsčiųjų perėjose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Aš esu ir pėsčioji ir vairuotoja, dažnai važiuoju Debreceno gatve, kad ir vakar eina moteris ne per perėją prieš važiuojančią mašiną ir net nepasižiūri, taip suprantu galvoja vistiek neužvažiuosi pristabdysi. Pėstieji sauigokit save ir gerbkim vieni kitus.

istina

istina portretas
išvykit liberolus ir tvarka mieste bus

nors į snukį duok

nors į snukį duok portretas
Pastebejau,iš musų kiemo išvažiuodamos moteriškės pirmiausia užveda motora paskui surenka telefono nr.jungia begį ir į priekį....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių