Quantcast

Mieste siautėjo peiliu ginkluoti nepilnamečiai – pavogti keturi telefonai (papildyta)

Kol pareigūnai Klaipėdoje gaudė du 13-mečius nusikaltėlius, jie spėjo nuskriausti dar kelis vaikus ir nežinia, kur padėti iš jų atimtus telefonus.

Pirmadienį rašėme, kad sekmadienį šiaurinėje miesto dalyje: prekybos centre „Studlendas“ du vaikai pagrasino peiliu 13 metų berniukui ir jam iš rankų išgriebė 200 eurų vertą telefoną.

Po valandos tie patys berniukai pietinėje miesto pusėje 10 metų mergaitei išplėšė iš rankų telefoną ir pabėgo.

Pirmadienį per pietus tie patys vaikai miesto autobuse stvėrė 11-mečio berniuko rankose turėtą telefoną ir iššoko per atviras autobuso duris.

Šio vaiko telefonas įvertintas 200 eurų.

Po pusvalandžio jaunieji plėšikai jau buvo Kretingos gatvėje ir autobuso stotelėje pamatė dar vieną auką. 12-metis berniukas rankoje laikė telefoną. Mažieji nusikaltėliai išplėšė vaikui iš rankų telefoną, vertą 350 eurų, ir pabėgo.

Sekmadienį vieną telefoną savininkai atgvo. Pasirodo, vaikai paprašė benamį lombarde užstatyti iš mergaitės atimtą telefoną. Lombardo darbuotoja iškart suprato, kad tai ne valkatos daiktas, atrakino telefoną, rado savininkės tėvų numerį ir juo paskambinusi pranešė turinti jų daiktą.

Netrukus į lombardą atvažiavo mergaitės tėvai.

Dar vieną telefoną antradienį po pietų pareigūnai rado pas vieną sulaikytų įtariamųjų.

Trečiasis, kurį berniukai atėmė iš bendraamžio sekmadienį, rastas pas 14-metes vaikų namų auklėtines. Joms šį telefoną davė čia gyvenantis įtariamasis.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai buvo išsiaiškinę įtariamųjų asmenybes dar pirmadienį iki pietų. Kol pareigūnai juos gaudė, vaikai apiplėšė dar du berniukus.

Galiausiai abu kaltininkai atsidūrė policijos komisariate, jie čia buvojo ne pirmą kartą. Tardomi jie pripažino praėjusį savaitgalį, Herkaus Manto gatvėje, greta prekybos centro pagrasinę peiliu ir atėmę telefoną iš dar vieno nepilnamečio.

Vienas įtariamųjų yra vaikų namų auklėtinis, kitas auga šeimoje. Kol kas jų teisti negalima, vaikai yra pernelyg jauni atsakyti už savo piktadarybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Juokais ,tie niešeliai lyg svieto lygintojai ,atima iš bagotujų ir parduoda pigiai ,kurie negali įpirkti,rimtai ar reikia tokiu brangių daiktų pypliamiams demstruoti kokie jie krūti ,laikyti kišeneje ,kuprineje ir naudoti tik esant reikalui ,ta mada turėtų praeiti ,kaip lyg tai praėjo ,kai visur buvo atrajojančios karvės,tai visur žiaumojo kramtoške

MARIAN NELSON

MARIAN NELSON portretas
paskola! paskola !! paskola !!! Ar ieškote patikimos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas visą gyvenimą. Mes siūlome visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolų konsolidavimas ir daug daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? DAi ne taip atrodys, kaip mes esame čia, kad visas savo finansines problemas padarytų praeityje. Mes skolinome lėšas asmenims ir įmonėms, kuriems reikalinga finansinė parama 2%. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu pasinaudoti šia priemone ir informuoti jus, kad mes teikiame patikimą ir palaikomą pagalbą, ir mes mielai jums pasiūlysime paskolą. Tada atsiųskite mums el. Laišką: (mariannelson2012@gmail.com) kreiptis dėl paskolos

www

www portretas
sakaliene auuu atsakyk uz bardaka
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių