Quantcast

Kretingos rajono gyventojas peiliu sužalojo savo vaikus

  • Teksto dydis:

Antradienio naktį Kretingos rajone esančio Kluonalių miestelio gyventojas peiliu sužalojo savo vaikus, pranešė Policijos departamentas.

1974 metais gimęs vyras apie 1.48 val. peiliu sužalojo dukrą, gimusią 1996 metais, kuri dėl durtinio sužalojimo pilvo srityje paguldyta į ligoninę, bei dešimtmetį sūnų, kuris gydomas dėl durtinės žaizdos krūtinės srityje – įtariama, kad jam pažeistas plautis.

1975 metais gimusi įtariamojo žmona dėl veido sumušimo į medikus nesikreipė.

Vyras sulaikytas ir paguldytas į Klaipėdos ligoninės psichiatrijos skyrių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kretingos rajono Žalgirio seniūnijos, kuriai priklauso Kluonaliai, seniūnas Bronius Talmontas BNS sakė, kad smurtavęs vyras serga psichine liga.

„Tai normali šeima, tik tėvas serga, dėl psichikos ligos vaistus vartojo. Tikriausiai pati šeima spręs, ką daryti su sergančiu tėvu, jei agresija kartosis, negalės kartu gyventi“, – sakė seniūnas.

Anot jo, sužalota 21-erių metų moteris pati turi kūdikį, bet jis per šį įvykį nenukentėjo. Kūdikis šiuo metu yra su savo tėvu.

Kretingos rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus atstovai antradienį planuoja apsilankyti Kluonaliuose. Iki šio įvykio šeima nebuvo žinoma kaip probleminė, BNS sakė skyriaus atstovė Rasa Piekienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nenustebinot

nenustebinot portretas
pilna lietuva tokiu.Ir aplamai,lietuvoj gyvena : vaikai,pensininkai,bomzai,narkomanai,alkoholikai,aferistai ir valdzia,o visi kiti zenai isvaziavo i uzsieni,is supistos lietuvos

Klp

Klp portretas
Speju vel girtas buvo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių