Quantcast

Klaipėdos rajone siautėjo smurtautojai

Šį šeštadienį Klaipėdos rajone policijos pareigūnams ne kartą teko raminti kumščius į darbą leidusius gyventojus. Įsibėgėjus savaitgaliui smurtavo ne tik vyrai, bet ir moterys. Būta kartų, kai smurto apraiškas stebėjo vaikai.

Kol visas pasaulis minėjo Žemės valandą ar rengėsi Verbų sekmadieniui, saujelė Klaipėdos gyventojų mojavo kumščiais.

Policijos pareigūnams šeštadienis nebuvo lengvas, raminti teko vykti vienas po kito siautėjančius uostamiesčio rajono gyventojus.

Šeštadienį ryte apie 08.30 val. savo namuose Gargždai,  mažamečio sūnaus  akivaizdoje, rajono gyventojas G.G. sumušė dvylika metų už save jaunesnę sugyventinę K. V. Medikų pagalbos nukentėjusioji atsisakė, o kumščių kišenėse neišlaikęs smurtautojas patupdytas į areštinę. 

Popietę atslinko smurtautojų prieš savo pačių tėvus banga.

Apie 13:00 val. Gručeikių k. gyventoją G. M. sužalojo jo paties sūnus A.M., kuris ir gyvena kartu su tėvu. Smurtautojo policininkams sučiupti nepavyko, jis ieškomas.

Įdienojus policijos pareigūnai drausmino motiną bauginusį ir smaugusį neblaivų vyrą. Gėdingi vyro veiksmai užfiksuoti apie 14 val. Savo namuose Šniaukštų k.  neblaivus  D. Š. grasino susidoroti bei smaugė savo motiną J. Š.

Moteris medikų pagalbos taip pat atsisakė, o jos sūnus prisijungė prie areštinėje laiką jau leidžiančių smurtautojų.

Pavakarę Klaipėdos rajone kilo dar vienas konfliktas tarp šeimos narių. Tačiau čia kumščius į darbą paleido moteris.

Karingoji princesė kumščius į darbą paleido apie 17:30 val. Moters smūgius teko atlaikyti jos broliui. Smurtautoja taip pat iškeliavo į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių