Quantcast

Klaipėdoje iš sunkvežimio iškrito krovinys

Pirmadienį po pietų Šilutės plentu važiavęs sunkvežimis pametė sunkų, betoninį luitą. Laimė, paskui šią mašiną nevažiavo jokia kita transporto priemonė.

Incidentas įvyko 14.40 val. ties buvusiu Mėsos kombinatu. Sunkvežimis važiavo į pietinę miesto pusę ir vežė betonines plokštes.

Matyt, vairuotojas neapskaičiavo svorio centro ir nepakankamai tvirtai sutvirtino vežamą krovinį. Pakeliui iš sunkvežimio iškrito kelios plokštės ir tėškėsi ant važiuojamosios kelio dalies.

Dėl šio įvykio niekas nenukentėjo, neapgadintas ir sunkvežimis.

Netikėtą sutrikimą gatvėje pastebėjo pro šalį važiavę policininkai, sustojo ir padėjo vairuotojui susitvarkyti su nenumatyta situacija.


Šiame straipsnyje: avarijabetoniniai luitaibetonasšilutės plentaskrovinysskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Policija

Policija portretas
Kai pacanai furas vairuoja taip jau nutinka.

Kompasas

Kompasas  portretas
Straipsnio autoriui su pasaulio kryptimis nekas, oj nekas.....

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Blogai pas mus yra Lietuvoje su krovinio tvirtinimo taisyklėmis, o ypač didelė betvarkė yra vežant krovinius miesto ribose - tas pats Elme Trans ar kitos įmonės leidžia savo transportui važiuoti miesto ribose su išvis netvirtintu kroviniu, statybininkai veždami įvairias atliekas irgi ne išimtis...Tai yra akivaizdus Transporto Inspekcijos bei policijos nekompetencijos pavyzdys ir visiškai nekontroliuojamas dalykas...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių