Quantcast

Rastos dvi nužudytos moterys

Dar viena klaipėdietė buvo nužudyta girto sugyventinio. Neblaivus vyras apimtas nesuvokiamo pykčio uždaužė savo gyvenimo draugę.

Greitosios pagalbos ekipažas į nuomojamą butą Rumpiškės gatvėje skubėjo pirmadienį apie 0.40 val. Medikus iškvietė 50-metis Preilos gyventojas. Jis buvo atvykęs aplankyti savo 37-erių sugyventinės.

Vyras su ja vakar pykosi, taikėsi ir vėl pykosi, o įširdęs sumušė. Pats vėliau neneigė smogęs jai į pilvą ir daužęs galvą. Išeidamas iš namų preiliškis paliko sugyventinę gulinčią. O kai po kelių valandų vyras grįžo, jo draugė tebegulėjo visiškai taip pat. Todėl jis suskubo kviesti medikus.

Medikai gaivino nukentėjusiąją, pastangos buvo bevaisės, moteris jau buvo mirusi, beliko tik konstatuoti šį faktą.

Įvykio vietoje policijos pareigūnai sulaikė 50-metį, jis pasakojo, kad draugė neseniai persikėlė į Klaipėdą, norėdama būti arčiau savo vaiko, kuris gyvena su tėvu. Kas tapo kivirčo tarp sugyventinių pretekstu, pareigūnams dar teks išsiaiškinti, tačiau moters gyvybės tai nebegrąžins. Žvejys iš Preilos uždarytas į areštinę, tikimasi, kad teismas leis jį suimti ilgesniam laikui.

Dar viena, veikiausiai, smurtą patyrusi moteris buvo sekmadienio naktį aptikta Girkaliuose. 73 metų moters veidas buvo sutinęs ir nubrozdintas.

Tiriama, kokiomis aplinkybėmis ši moteris mirė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>cha

>cha portretas
cia tu gintarasaidubasai?negerk prie garazu trinycio prudo rajone...

Olivija

Olivija portretas
Baisūs įvykiai.Bet ir komentarai tokie pat baisūs.Nenorėčiau tokių komentatorių sutikti savo gyvenimo kelyje.Manau,jog jie yra tokie pat potencialūs smurtautojai.O Dieve! Kur mes esame ir ir kur mes einame..?

cha

cha portretas
>bubis,krepsininkas savo kluika myli ir niekada neuzdubasins negyvai,tik degradai gali uzdubasint negyvai,nes jie savo kluiku nemyli
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių