Quantcast

Klaipėdoje pėsčiųjų perėjoje partrenkta moteris – reanimacijoje

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje automobilis partrenkė pėsčiąją, ji paguldytą į ligoninės Reanimacijos skyrių.

Klaipėdos apskrities policija informavo, kad trečiadienį, 13 val. 20 minučių pranešta apie eismo įvykį Minijos-Lakštučių gatvių sankryžoje, kurio metu nukentėjo žmogus.

Nustatyta, kad 1979 metais gimusi Vokietijoje gyvenanti lietuvė vairavo automobilį „Opel Astra“ ir partrenkė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusią 1995 metais gimusią pėsčiąją, Vievio gyventoją.

Nukentėjusioji iš eismo įvykio vietos išvežta į ligoninę. Vairuotoja buvo blaivi. Nukentėjusiajai ligoninėje nustatyta galvos trauma, veido kaulų sužalojimai, ji paguldyta į Reanimacijos skyrių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotoja

Vairuotoja portretas
Galėtų pėstieji labiau saugoti save, nes dažnai išlekia į perėją atrodo lyg vieni kelyje būtų! Apsidaryti reikia prieš žengiant visų pirma, o ne bėgti net galvos nepasukus.. KET nurodo vairuotojams praleisti pėščiąjį, kaip ir pėsčiajam privalu įsitikinti ar gali eiti saugiai per kelią:)

Viktoras

Viktoras portretas
Nemėgstu vaikščioti per perėjas.

Anonimas

Anonimas  portretas
Šian taip pat teko susidurti su idiotais, važiavau su dviračiu ir tempiau jį per perėją, vienas sustojo praleisti, o kitas sustojo tik tada kai pastebėjo, kad padariau žingsnį bet kai pamačiau, kad debilas greičiausiai nesustos, žengiau atgal,tai jis grynai ant perėjos sustojo.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių