Quantcast

Klaipėdoje pareigūnas naudojo prievartą

Šeštadienio vakarą Taikos pr. ne tarnybos metu policijos pareigūnas demonstravo ginklą. Palangos policijos pareigūnas tokių veiksmų griebėsi sulaikant kieme triukšmavusius ir girtavusius asmenis.

Incidentas viename Taikos pr. daugiabučių namų įvyko šeštadienį apie 19.14 val.

Pranešama, kad namo kieme sulaikant girtavusius ir triukšmavusius asmenis ne tarnybos metu, neuniformuotas ir blaivus Klaipėdos apskr. VPK Palangos m. PK Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjas A.K. panaudojo psichologinę prievartą – demonstravo pistoletą, kuriam išduotas leidimas savigynai.

Kieme siautėję įtariamieji buvo neblaivūs. Pirmajam, 1993-aisiais gimusiam asmeniui nustatytas 2,04 prom.girtumas, o antrajam, gimusiam 1988-aisiais – 1,82 prom.girtumas.

Abu asmenys buvo pristatyti į policijos komisariatą, kur jiems surašyti protokolai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas L.

Vytautas L. portretas
Dėkui policijos pareigūnui,kad yra neabejingas bet kokioje aplinkoje,kad yra visuomenės teisėtvarkos sergėtojas.Kad tokių atsakingų pareigūnų būtų kuo daugiau ,gyventojams būtų tik saugiau ir ramiau...

as

as portretas
Dar buciau padejes. Hroniai yra zombiai

Viskas ok

Viskas ok portretas
gerai kad mentai nepasyvūs ir sugaudė tuos pacukus net netarnybos metu. Apskirtai turėtų būt suteiktos teisės gint savo kiemą :D pamatai pacuką ir prajungi be bilinėjimosi :D
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių