Quantcast

Klaipėdoje nuteisė mergaičių prievartautoją

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apygardos teismas nuteisė 40-metį uostamiesčio gyventoją, seksualiai prievartavusį dvi mažametes mergaites. Kaltu pripažintas asmuo pasiųstas už grotų devyneriems metams.

Klaipėdos apygardos teismas nuteisė 40-metį uostamiesčio gyventoją, seksualiai prievartavusį dvi mažametes mergaites. Kaltu pripažintas asmuo pasiųstas už grotų devyneriems metams.

Byla teisme išnagrinėta neviešame posėdyje.

Bylą išnagrinėjęs teismas nustatė, kad kaltinamasis vieną praėjusių metų gegužės dieną prie Danės upės tenkino savo lytinę aistrą fizinio sąlyčio būdu su mažametėmis. Jis tai darė prieš mergaičių valią, pasinaudodamas bejėgiška nukentėjusiųjų būkle.

Nuosprendyje konstatuota, kad surinkti ir teisiamajame posėdyje ištirti įrodymai visiškai patvirtino vyro kaltę įvykdžius šį nusikaltimą.

Kaltinamasis padarė labai sunkų tyčinį nusikaltimą. Nustatyta jo atsakomybę sunkinanti aplinkybė – jis nusikalto būdamas girtas. Atsižvelgęs į tai teismas jam skyrė bausmę, didesnę nei sankcijoje numatytas bausmės vidurkis.

Patenkinti civiliniai ieškiniai, nukentėjusiosioms priteista po 3 tūkst. eurų neturtinei žalai atlyginti.

Vyras buvo kaltinamas ir šių mažamečių seksualiniu prievartavimu 2014 metų kovo–balandžio mėnesiais. Tačiau įrodymų, kad jis padarė šį nusikaltimą, pritrūko, todėl dėl šių kaltinimų vyras išteisintas.

Oficialaus darbo neturintis kaltininkas anksčiau nebuvo teistas.

Šis Klaipėdos apygardos teismo nuosprendis gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui per 20 dienų paduodant skundą per Klaipėdos apygardos teismą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rimtai

rimtai portretas
Katalikas, pasigydyk.

katalikas

katalikas portretas
Prdofilas ir pederasas vienodi iskrypeliaiu

anda

anda portretas
neišmanėliai komentatoriai, gal dabar jau pradėsit skirti pedofilus nuo homoseksualų? kam dar neaišku - primenu: pedofilai yra nusikaltėliai, ir jiems nesvarbi aukos lytis. homoseksualumas su vaikais neturi nieko bendro, todėl baikit savo kvailus palyginimus.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių