Quantcast

Klaipėdoje į avariją pateko policijos pareigūnai

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Klaipėdoje į avariją pateko ne tarnybos metu automobiliu važiavę policijos pareigūnai, pranešė Policijos departamentas.

Apie 17 val. Žardininkų gatvėje automobilis „BMW 730D“, vairuojamas 1971 metais gimusios vairuotojos, išvažiuodamas iš kiemo nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu nuosavu automobiliu „Opel Astra“, kurį vairavo blaivi ne tarnybos metu neuniformuota Klaipėdos miesto policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus tyrėja S.M., gimusi 1988 metais.

Per eismo įvykį sužalotas automobilio „Opel Astra“ keleivis – ne tarnybos metu neuniformuotas Klaipėdos Patrulių rinktinės vyriausiasis patrulis R.D., gimęs 1989 metais, kuris, suteikus medicinos pagalbą, gydomas  ambulatoriškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardas*

Vardas* portretas
Na 730 visgi ne 1.2 , tad matyt ne "pescia" BMW moterele , tai ir paslaugumas dideja :D

Kaimynas

Kaimynas portretas
Kitaip ir negalėjo įvykti. Prie išvažiavimo, iš kiemo, avarijos metu buvo pilna automobilių. Išvažiuojant iš šio kiemo (dėl per arti išvažiavimo pastatytų automobilių) matomumas lygus nuliui. Tačiau reikėjo matyti kaip greitai dingo pastatyti prie pat išvažiavimo automobiliai. Atvažiavus policijai, aplink įvykio vietą neliko nei vieno auto. O kas liečia pačius nukentėjusius (ne tarnybos metu)policininkus tai anot BMW vairuotojos: tokių, žmogiškų, paslaugių ir mandagių retai kur sutiksi.

gyventoja

gyventoja portretas
Ten iš to kieno taip pavojinga išvažiuoti. Visi užstato taip automobilius kad nesimato nieko, rizikuoji ir po truputį važiuoji. Kažkaip reiktų spręsti tą problemą.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių