Quantcast

Klaipėdoje – girtų vairuotojų gaudynės

Uostamiesčio pareigūnai miesto gatvėse tris paras gaudė girtus vairuotojus. Naktį į antradienį įkliuvę du girtutėliai vairuotojai pribloškė pareigūnus savo akiplėšiškumu.


 

Uostamiesčio pareigūnai miesto gatvėse tris paras gaudė girtus vairuotojus. Naktį į antradienį įkliuvę du girtutėliai vairuotojai pribloškė pareigūnus savo akiplėšiškumu.

Gėrė su klientu

Vienas jų – taksi vairuotojas, gėręs degtinę su klientu, o kitas, panoręs kompanijos, automobiliu patraukė degalinės link.

Taksi vairuotojas taip ir būtų išsisukęs, jei ne akylas klaipėdietis, kuris apie miesto gatvėmis įtartinai manevruojantį automobilį pranešė policijai.

Patruliai taksi pavijo ties Taikos ir Statybininkų prospektų žiedine sankryža.

Sustabdytas taksistas į alkoholio matuoklį įpūtė labai nemažai – 3,58 prom.

Tai yra sunkus girtumo laipsnis. Paaiškėjo, kad taksistas gėrė su klientu jo namuose.

Vyras guodėsi, kad skiriasi su žmona ir taip malšino širdgėlą. 28 metų taksi vairuotojas nugertą degtinės butelį vežėsi mašinos salone, šalia pavarų svirties.

Dar vieno pareigingo piliečio skambučio policija sulaukė antradienio naktį, apie 2.30 val. Pietiniame rajone esančioje degalinėje apsilankė įkaušęs klientas. Vyras į degalinę atvažiavo automobiliu.

Įmonės darbuotojai iškvietė policiją. Vairuotojui pareigūnai nustatė 1,87 prom. girtumą.

Tikrino blaivumą

Abiejų šių vairuotojų nesutramdė ir tai, kad visą pirmadienį policijos pareigūnai "šukavo" miesto gatves.

Reido metu Klaipėdoje buvo patikrinta 271 transporto priemonė.

Nustatyti 8 Kelių eismo taisyklių pažeidimai. Sustabdyti keturi neblaivūs automobilių vairuotojai.

Taip pat įkliuvo vienas automobilio vairuotojas, kuris vairavo transporto priemonę turėdamas pasibaigusį civilinės atsakomybės draudimo polisą, sustabdytas ir klaipėdietis, kuris vairavo transporto priemonę neužsisegęs saugos diržo.

Sustabdyti dar du vairuotojai, kurie vairavo automobilius pavartoję alkoholio, tačiau nustatyta, kad jo kiekis neviršija leistinos ribos.

Rengė reidus

Per šeštadienį ir sekmadienį Kelių policijos tarnybos pareigūnai surengė reidus Klaipėdoje. Jų metu patikrintos 504 transporto priemonės.

Užfiksuoti septyni KET pažeidimo atvejai, iš jų vienas, kai transporto priemonę vyriškis vairavo būdamas neblaivus.

Dar vieno automobilio vairuotojas vairavo transporto priemonę neturėdamas teisės vairuoti.

Taip pat trys vairuotojai vairavo automobilį ir dalyvavo eisme, nors jų transporto priemonės techninės apžiūros dokumento galiojimo laikas buvo pasibaigęs.

Vieno automobilio vairuotojas vairavo transporto priemonę turėdamas pasibaigusio termino transporto priemonės savininko ar valdytojo civilinės atsakomybės draudimo polisą.

Reidų metu sustabdytas transporto priemonės vairuotojas, kuris vartojo alkoholio, tačiau, patikrinus jo kiekį organizme, nustatyta, kad alkoholio kiekis neviršija leistinos ribos.

Užregistruoti penki eismo įvykiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Seklys Morka

Seklys Morka portretas
Jeigu ne kažkoks seklys Morka,tai taksistas būtų prasmukęs,o gal tokių ne vienas ir ne du laisvai prasmuko,taip kad kuo daugiau reikia seklių Morkų,nes pareigūnų nuopelnai čia tikrai ne pagrindiniai!

ab

ab portretas
viskas kaip ir gerai su tais reidais,bet ponai ir ponios ir be reidu aisku kad policininkai pavartoje alkhl turri didesne persvara savo naudai-tai turbut reiketu save dazniau tikrinti,o ne pilvus auginti ir pensijos laukti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių