Quantcast

Klaipėdoje degė buvęs Moksleivių saviraiškos centras

Buvusiame Moksleivių saviraiškos centro pastate siautėjo liepsnos. Ugnis įsiplieskė pirmame apleisto statinio aukšte – čia degė šiukšlės, medinės grindys, langai.

Gaisras jau kurį laiką nenaudojamame ir netvarkomame statinyje kilo penktadienio vakarą.

Bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 apie degantį pastato Strėvos g. 5 pirmąjį aukštą gautas apie 18.41 val.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informuoti ir medikai.

Atskubėję ugniagesiai rado keturiose statinio patalpose siautėjusią ugnį. Liepsnojo tai, kas iš šio statinio, nepaisant mūrų, jau ir belikę – medinės grindys, durys, langų rėmai, kalnai šiukšlių.

Nors ugnį pavyko numalšinti gana greitai, tačiau gaisrininkams teko paplušėti perkraunant bei sušlapinant visas į pastatą sutemptas šiukšles, išardytos ir medinės grindys.

Kol kas ugniagesiai nesiima konstatuoti, kodėl buvusiame Moksleivių saviraiškos centre plykstelėjo ugnis, tačiau pabrėžia, jog pastatas yra neprižiūrimas, jam trūksta langų ir durų, todėl yra prieinamas visiems.

Strėvos g. 5 namo kaimynystėje gyvenantys klaipėdiečiai jau prieš kurį laiką buvo pastebėję, jog išsikėlus Moksleivių saviraiškos centrui statinį netruko pamėgti benamiai ar kiti pasitikėjimo nekeliantys asmenys. Todėl neatmetama, kad dėl įsiplieskusio gaisro gali būti kalti pastato gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O gaila

O gaila portretas
dabar taip nestato.Stiklainis su lentelėm tvorai ir visas pastatymas

vystytojai

vystytojai portretas
Šis pastatas ir šalia esantis artimiausiu metu bus nugriauti.

Dievas

Dievas portretas
baudžia?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių