Quantcast

Klaipėdietis narkotikus platino feisbuke

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje sulaikytas vyras, kaip įtariama, socialinių tinklų pagalba platinęs narkotines medžiagas.

Kaip antradienį pranešė uostamiesčio policija, 22 metų amžiaus klaipėdietis sulaikytas spalio pradžioje. Asmens kratos ir kratos gyvenamojoje vietoje metu pas sulaikytąjį teisėsaugininkai aptiko daugiau nei 30 lankstinukų su pardavimui paruoštais kvaišalais.

Tyrėjai nustatė, kad narkotikai buvo platinami pasinaudojant socialiniais tinklais. Įtariamasis laikėsi konspiracijos – susvertas ir į foliją susuktas kanapes jis slėpė mieste, prie geležinkelio bėgių, o didesnius narkotikų kiekius – miške Klaipėdos rajone, ties Kairių kaimu. Būtent ten policijos pareigūnai ir surado apie 1 kilogramą kvaišalų.

Šių metų vasarį asmuo jau buvo patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už neteisėtą disponavimą narkotikais. Tąkart teismas paskyrė jam 226 eurų baudą.

Sulaikytajam pareikštas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis dideliais kiekiais turint tikslą jas platinti. Jis suimtas vienam mėnesiui.

Prokuroro sprendimu laikinai apribotos įtariamojo nuosavybės teisės į galbūt nusikalstamu būdu gautas lėšas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darius

Darius portretas
Gr pagavo tai pagavo, bukit teisingi su bausme. Nes dbr baudzia kaip uz zmogzudyste!

Legalizzee

Legalizzee portretas
Ne nu jus pavarot, jus pasižiūrėkit internete toj pačioj Google kiek žmonių yra mirė nuo alkoholio o nuo kanapių “žoles” , Pasižiūrėkite kiek žmonių prisigeria padaro nusikaltimu visokiu o kiek nuo kanapių ... Kaskas prisigeres pjauna žmogų o aš rūkau žole ir valgau bandele ir gyvenu puiku gyvenimą

Legalize

Legalize portretas
Koks siaubas, platino kanapes, tik pamanykit koks pavojingas nusikaltelis :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių