Quantcast

Klaipėdietis triukšmaujančius kaimynus pagąsdino šūviu

Klaipėdoje šeštadienio vakarą nuaidėjo šūvis. Neblaivus vyras, per buto langą šaudamas teisėtu laikomu ginklu, bandė pagąsdinti triukšmaujančius kaimynus. 

Šeštadienį prieš pat vidurnaktį uostamiesčio policija gavo pranešimą, kad neblaivus vyras šaudo Parko gatvėje esančio namo kieme. Atvykus policijos patruliams paaiškėjo, kad klaipėdietis ginklo griebėsi kilus konfliktui su kaimynais. Panašu, kad incidento priežastis buvo jų keliamas triukšmas.

Vyras, išlindęs per buto langą, kartą šovė iš teisėtai laikomo 9 mm kalibro pistoleto „Glock 19“ į orą ir pagrasino, kad kaimynams nenutilus šaus dar du kartus.

Pareigūnams apsilankius vyro namuose, iš pradžių šis neneigė, kad šovė į orą. Klaipėdietis atviravo, jog taip elgėsi, nes norėjo pagąsdinti kaimynus.

Vėliau vyras pakeitė savo parodymus. Pareigūnams aiškino, kad nešaudė. Tačiau jo bute ant palangės rasta šovinio tūtelė.

Incidento metu klaipėdietis buvo neblaivus. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,83 promilės.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Policijos pareigūnai paėmė jo ginklą ir šešias dėžutes šovinių.


Šiame straipsnyje: šaudėpistoletas

NAUJAUSI KOMENTARAI

o kas kaltas

o kas kaltas  portretas
ogi policija kalta, pas mus buvo irgi vienu metu tokie kaimynai , nu atvaziuoja policija palaizo duris ir isvaziuoja tie toliau geria ir dainuoja visa nakti ,ir isvis pastebejau policija bijo prie gerianciu hebru lysti , va jei pamato koki viena su buteliu ,butinai prisiknis ,aga papuoliai geri viesoj vietoj,tfu nekenciu

Šaras

Šaras portretas
O triukšmaujantiems kaimynams polucija pareiškė padėką ur įteikė padėkos raštą. Pirmyn triukšmadariai ir chuliganai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių