Quantcast

Klaipėdiečiams įtarimų sukėlusio vyro kišenėse rado narkotikų

Svaigalai savaitgalio išvakarėse pajūryje rūpesčių sukėlė ne tik transporto priemonių vairuotojams. Policijos pareigūnai pričiupo vyrą, kurį miestiečiai įtarė narkotinių medžiagų platinimu.

Penktadienio rytas nemalonumais prasidėjo dviejų krovininių mašinų vairuotojams. Vilkikai „Scania“ ir „Volvo“ susidūrė Taikos ir Jūrininkų prospektų sankryžoje.

Antrąją transporto priemonę vairavęs 41 metų vyras buvo neblaivus. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,94 promilės.

Neblaivus vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Penktadienio vakarą apie 22 val. policijos pareigūnai Kretingos rajone, Kalgraužių kaime, sustabdė mopedą, kuris buvo be valstybinių numerių.

Dviratę transporto priemonę vairavo 46 metų vyras. Jis buvo neblaivus. Mopedo vairuotojui taip pat nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,53 promilės.

Penktadienio rytą apie 9 val. uostamiesčio policija sulaukė klaipėdiečių pranešimo, kad parke, esančiame Šilutės plente, kažkoks vyras pardavinėja narkotines medžiagas.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį – 29 klaipėdietį. Vyras buvo apieškotas. Patikros metu rasta viena įtartina tabletė. Įtariama, kad tai narkotikai.

Taip pat vyras turėjo antspaudą, kuriame buvo nurodytas ne jo vardas ir pavardė.

Sulaikytas pažeidėjas buvo neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,74 promilės. Įtariamasis uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių