Quantcast

Pirkti automobilį persigalvojęs kirgizas grasino peiliu

Savaitgalis Klaipėdos rajone prasidėjo grasinimais ir vagystėmis. Pavogti aukso dirbiniai, padangos, pinigai. Savo namuose rastas ir negyvas žmogus.

Penktadienį į policiją kreipėsi 58 metų Klaipėdos rajono gyventojas. Jis pranešė, kad apie 11 val. 50-metis Kirgizijos pilietis grasino peiliu ir reikalavo grąžinti pinigus.

Užsienietis buvo davęs 3 tūkst. eurų avansą už automobilį, kurį ketino pirkti. Iš Klaipėdos rajono gyventojo Kirgizijos pilietis paėmė 375 eurus, 115 Anglijos svarų ir 20 zlotų.

Policijos pareigūnai sulaikė užsienietį ir uždarė jį areštinėn.

Nemalonus siurprizas, grįžus namo, laukė 25 metų gargždiškės. Bute ji neberado 100 eurų ir aukso dirbinių. Nuostoliai tikslinami. Taip pat aiškinamasi, kaip vagis pateko į butą.

Nuostolių neišvengė ir viena Klaipėdos rajone įsikūrusi įmonė. Iš uždaros jos teritorijos pavogtos aštuonius padangos ir tiek pat aliuminio lietų ratlankių. Įsilaužimo žymių neaptikta. Bendrovės atstovai nuostolius įvertino beveik 822 eurais.

Penktadienį apie 12 val. Derceklių kaime savo namuose rastas 70 metų negyvas vyras. Jis gulėjo kambaryje ant grindų. Ant kūno smurto žymių nepastebėta. Bus aiškinamasi vyro mirties priežastis.


Šiame straipsnyje: grasino peiliuvagystėspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių