Quantcast

Keliuose vėl siautėja girtuokliai

Baudžiamoji atsakomybė kol kas nepajėgia pažaboti neblaivių vairuotojų siautėjimo keliuose ir miestų gatvėse. Per šį pusmetį vien Klaipėdoje prie vairo sulaikyta lygiai šimtas vairuotojų, kuriems fiksuotas didesnis nei 1,5 prom. girtumas.

Klaipėdos apskrityje tokių vairuotojų sulaikyta beveik pustrečio šimto.

Trečiadienį, paryčiui, apie 5 val., Palangoje, Sodų gatvėje, sustabdytas 40-mečio vairuotas "Mercedes Benz". Po patikros paaiškėjo, kad vyras yra neblaivus, jam fiksuotas vidutinis girtumas (1,56 prom.).

Tą pačią dieną po pietų, apie 15.45 val., Klaipėdoje Pamario gatvėje rastas nuo kelio nuvažiavęs ir į medį atsitrenkęs automobilis "VW Polo". Jį vairavo 61-erių vairuotojas, kuris į alkoholio matuoklį "pripūtė" 2.25 prom. Vyras uždarytas į areštinę.

Dar vienas neblaivus vairuotojas sukėlė avariją Palangoje Liepojos plento ir Monciškės gatvių sankryžoje.

Trečiadienio naktį, apie 23.30 val., 45 metų vyro vairuotas "VW Passat" išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su 54-erių moters vairuotu "Opel Meriva".

Moteris buvo blaivi, o štai "Passat" vairuotojui fiksuotas 2,25 prom. girtumas. Eismo įvykio metu nukentėjo "Opel" vairuotoja, kuri traumas gydosi ambulatoriškai. Neblaivus avarijos kaltininkas uždarytas į areštinę.

"Per pirmą šių metų pusmetį, iki birželio 30 dienos, Klaipėdos apskrityje sulaikyti 244, o Klaipėdos mieste – 100 vairuotojų, kuriems fiksuotas vidutinis (nuo 1,5 prom.) ar didesnis girtumas ir kuriems gresia baudžiamoji atsakomybė", – teigė Klaipėdos apskrities policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Jūratė Albrektienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip ir bus toliau

Taip ir bus toliau portretas
už tai kad atėjo žmona ar kaimynas pasako,aš už jį laiduoju ir viskas pijokas laisvas.

Vakar vakare,plente Kelmė Šiauliai

Vakar vakare,plente Kelmė Šiauliai portretas
Pavojingai lenkė kelininkų sunkvežimukas.Vos spėjo išvengti priešpriešinės auto smūgio.Užtai užlindo staiga į mano pusę,teko staiga stabdyt.Įtariu padaugine keliukai chuliganavojo. Kitą kartą bus video-užteks mandravot.

Vėtra

Vėtra portretas
O kada nesiautėjo ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių