Quantcast

Kavinėje darbuotoją sumušė lankytoja

Antradienį apie 11 val. didžiausiame miesto prekybos centre įvykęs incidentas yra visiškai aiškus, tik jo kaltininkė dar nenustatyta ir vaikštinėja laisva.

Tądien apie 45 metų moteris užsuko į prekybos centre esančią kavinę. Nežinia, kas jai nepatiko, bet lankytoja staiga įsiaudrino, pradėjo grasinti kavinės darbuotojai, bandė ją pagauti, vaikėsi po kavinę.

Galiausiai ji stvėrė metalinį indą ir sviedė jį į barmenę, juo pataikė į galvą. Bėgiodama po kavinę įsisiautėjusi lankytoja nuvertė kompiuterį, kasos aparatą, sudaužė stiklinį padėklą ir išmėtė kavinėje buvusius daiktus.

Kai atvyko policininkai ši moteris jau buvo pabėgusi, niekas nesiryžo pastoti jai kelio.

Kiti to paties prekybos centro parduotuvių darbuotojai taip pat įsiminė šią moterį dėl keisto, o kartais neadekvataus elgesio. Jos veidas yra užfiksuotas vaizdo kameromis. Parduotuvės apsaugininkai bei pardavėjai įspėti nedelsiant pranešti policijai, jei ši moteris prekybos centre.

Jos laukia baudžiamoji atsakomybė dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Bet prieš teismą ji stos tik tuo atveju, jei paaiškės, kad ji yra sveikos psichikos.


Šiame straipsnyje: kavinėmuštynėsužpuolimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

į komentarą idomu Tre, 2017-10-18 14:18

į komentarą idomu Tre, 2017-10-18 14:18  portretas
Apsauginiai negali, nes gali būti apkaltinti #Metoo priekabiavimu

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Tai čia ta pati, kuri prie Kalifornijos siautėjo.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių