Quantcast

Ieškomas be žinios dingęs klaipėdietis

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl Alvido Mikužio, gimusio 1966 m., dingimo priežasties nustatymo.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, A. Mikužis nuo 2006 m. iki 2008 m. gyveno Klaipėdos mieste, buvo be pastovios gyvenamosios vietos. A. Mikužis su giminaičiais nebendrauja maždaug nuo 2004 m. Patikrinus nustatyta, jog A. Mikužio deklaruota gyvenamoji vieta – Plungės r. sav., Kulių sen., Mižuikų kaimas.

Vyro požymiai: ūgis apie 176 cm, vidutinio kūno sudėjimo, mėlynų akių. A. Mikužio kairės rankos rodomasis pirštas buvo dalinai nupjautas t. y. trūko piršto dalies, kurioje auga nagas. Ant kairės rankos, tarp alkūnės ir riešo, ištatuiruotas drakonas. Abiejų rankų linkmenyse ištatuiruoti užrašai rusų kalba.

Atpažinusiuosius asmenį ir žinančiuosius, kur šiuo metu galėtų būti A. Mikužis, prašome informuoti tyrėją Tomą Jončienę, tel. Nr. 8700 62078, el. p.: toma.jonciene@policija.lt arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui

Anonimui portretas
Nustok vartot narkotikus,nes stipriai jie tave veikia,net labai!

Anonimas

Anonimas portretas
Demesio pilieciai. Ar pastebejot, kad kasdiena yra skelbiama apie dingusius zmones. Tai jau yra specialiai NAIKINAMI pagyvene, pensininkai. Vaikai sunaudojami ant organu persodinimo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių