Quantcast

Ieškoma senuką partrenkusio ir namo parvežusio vairuotojo

Pradžioje atrodęs kaip nereikšmingas įvykis judrioje gatvėje virto rimtu tyrimu su kaltininko bei liudininkų paieška.

Sausio 7 dieną, apie 14.30 val., uostamiesčio Šilutės plente ties įmone „Klaipėdos energija“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje lengvasis automobilis kliudė 90-metį senolį. Pensininkas nugriuvo, bet, kai vairuotojas prie jo priėjo, pėsčiasis tikino, kad jam nieko blogo nenutiko.

Vairuotojas įsisodino nukentėjusįjį į savo automobilį ir parvežė jį namo.

Vėliau senolis pajuto skausmą dubens srityje ir kreipėsi į medikus. Po atliktų tyrimų paaiškėjo, kad žmogus patyrė kaulų lūžį, jis pateko į ligoninę, kur iki šiol yra gydomas.

Galima spėti, kad policiją informacija apie tai pasiekė į medikų. Tada tapo aišku, kad sužeistas pensininkas nieko negali pasakyti apie vairuotoją: iki šiol nežinoma, kokios markės automobiliu jis važiavo, kas jį vairavo, kokios kitos įvykio aplinkybės. Beje, senolis iki šiol neturi vairuotojui jokių pretenzijų.

Tačiau pagyvenusį vyrą partrenkęs vairuotojas pasielgė neteisingai. Jis, pasak kelių policijos pareigūnų, privalėjo pranešti apie įvykį policijai ir iškviesti medikus.

Tyrimą atliekantys pareigūnai prašo visuomenės pagalbos išaiškinant šį įvykį. Būtų garbinga, jei pats vairuotojas prisistatytų į policiją.

Matę ar ką nors žinantys apie šį įvykį, prašomi susisiekti su Klaipėdos apskr. VPK Kelių policijos tarnybos tyrėja Romena Sura, tel. Nr. 8-700-61059, el. p. romena.sura@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liudni prisiminimai

Liudni prisiminimai portretas
Sazines stoka tu vairuotoju,kurie partrenke senuka , nuveza i namus ir palieka mirti.Taip buvo ir mano mamai,kuria partrenke, pereja einancia pries daugeli metu,vairuotoja ir nuveze i namus, paliko be jokios suteiktos pagalbos.Su daugybiniais luziais ji prasikankino kelias paras,nes gyveno viena. Baisiausia yra tai,kad moteris vairavo ir nepagailejo senutes.

Anonimas

Anonimas portretas
oj,nereiketu vairuotojui kreiptis i mentura, taigi visus sunis sukabins - pesciojo suzalojimas pesciuju perejoj, pabegimas is avarijos vietos, nepranesimas apie ivyki...daug euru ir daug menesiu be teisiu....

Andrius

Andrius portretas
Pazistamas pasakojo, kad jam panasiai buvo nutike. Kliude vaika, nuveze i ligonine ji, nieko nenutiko. Tevai ji is ten pasieme, niekas niekam pretenziju neturejo. Po kurio laiko paskambino policija, pakviete pasikalbet. Ateme teises 3 metam ir gavo 3000lt (litais dar) baudos, nes turejo pranesti policijai ir traktavo, kaip pabegima is eismo ivykio vietos.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių