Quantcast

Dingusi studentė – negyva, bet kūnas vis dar nerastas

Į Klaipėdą pakeleivinga mašina važiavusi ir mįslingai dingusi studentė – negyva. Klaipėdos apygardos vyriausiasis prokuroras Simonas Minkevičius patvirtino turintis žinių, kad Justina Šikšniūtė buvo nužudyta ir įmesta į upę, tačiau kūnas dar nerastas. Įvykio vietoje dirba Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai. Tikimasi iki sutemų pradėti darbą įtariamojo nurodytoje vietoje.

Į Klaipėdą pakeleivinga mašina važiavusi ir mįslingai dingusi studentė – negyva. Klaipėdos apygardos vyriausiasis prokuroras Simonas Minkevičius patvirtino turintis žinių, kad Justina Šikšniūtė buvo nužudyta ir įmesta į upę, tačiau kūnas dar nerastas. Įvykio vietoje dirba Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai. Tikimasi iki sutemų pradėti darbą įtariamojo nurodytoje vietoje.

Studentė dingo sekmadienio pavakarę, kai iš Šilutės rajono Saugų kaimo, kur svečiavosi pas močiutę, susiruošė į Klaipėdą. Jos paieškos antradienį vyko Šilutės rajone bei Tauragės apskrityje. Į orą buvo pakelti malūnsparniai.

J. Šikšniūtės pasigesta sekmadienį vakare. Merginos skambučio nesulaukusios jos draugės apie tai pranešė jos artimiesiems bei policijai. Paskutinį kartą bendramokslės bendravo su ja, kai mergina važiavo pakeleivinga mašina iš močiutės. Ji pranešė, kad telefonas baigia išsikrauti ir žadėjo susisiekti su jomis pasiekusi bendrabutį.

Pareigūnai jau nebeslepia, kad įtariamuoju įvardijamas automobilio, kuriuo mergina važiavo į Klaipėdą, vairuotojas. 1991 m. gimęs vaikinas porą kartų buvo teistas už vagystes bei plėšimą. Iš įkalinimo įstaigos jis grįžo 2012 metų vasarį.

Įtariamasis sulaikytas, pareigūnai bando jį prakalbinti. Jau akivaizdu, kad šis vaikinas įvykdė ar bandė įvykdyti nusikaltimą, nes pirmadienį bandė atsikratyti savo automobilio. Vienas mašinos langas išdaužtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipedietis

klaipedietis portretas
kas pora menesiu tenka vazinet i vilniu arba kauna tai susirandam pakeleiviu visalaik per FB, ir mums su zmona pigiau buna ir jiems greiciau ir pigiau. dabar jauciu bijos visi, gaila.

buves baikeris

buves baikeris portretas
Motociklai keliuose dar pavojingiau. Tai jau uzprogramuota liudna pabaiga, kai musuose toks intensyvus eismas.

gafas

gafas portretas
Jeigu nerado kuno ,tai kaip zino kad ji negyva.Manau nederetu rasyti kad negyva kol ras kuna.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių