Quantcast

I. Simonaitytės gatvėje naktį subadytas jaunuolis

Šeštadienį, 3 val. 15 min., Vingio gatvėje prie patruliuojančių kelių policijos pareigūnų pribėgo išsigandusi 1996 m. gimusi mergina.

Ji pareigūnams nurodė, jog prieš penkiolika minučių I. Simonaitytės gatvėje, greta daugiabučio, nepažįstamas vyras mušė kumščiais jos 1994 m. gimusį draugą, taip pat peiliu dūrė jam į krūtinę.

Atskubėję pareigūnai įvykio vietoje sulaikė 1988 m. gimusį įtariamąjį. Greta namo, krūmuose, rastas nusikaltimo įrankis. Policija jį vadina "peteliškiniu“. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
policijos yra per mažai reikia reidų ir gatvėse nes girti važinėja bet reikia ir gyvenamuosiuose kvartaluose o jei matai ką negerai reikia pranešti policijai taip greičiau blogį išvysime iš aplinkos

Tika

Tika portretas
faktas, kad normalūs žmonės su peiliais nevaikšto. Jeigu jau peilį nešiojasi, vadinasi kažkokie kėslai jau yra. Ir reidus reikia daryti ne gatvėse, o pavojinguose kvartaluose. Išgaudyti visas padugnes, kad žmonėms būtų ramiau.

Anonimas

Anonimas portretas
kaip buvo kaip nebuvo nes nematėm bet badyti žmogaus negalima vien tai kad peilį nešiojasi jau reikėtų bausti nes kam jis reikalingas gatvėje gal duoną rieks
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių