Quantcast

Į Klaipėdos areštinę bandyta perduoti per 100 narkotinių tablečių

Panoręs pamaloninti areštinėje laikomą savo giminaitį vyras pats tapo jo kaimynu už grotų, mat pabandė perduoti jam draudžiamų daiktų.

Pirmadienį po pietų, apie 15.30 val., į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę 48 metų vyras atnešė siuntinį.

Dokumentuose jis nurodė, kad siuntinys skirtas 36 metų jo antros eilės pusbroliui, kuris areštuotas iki balandžio vidurio už su narkotikais susijusią neteisėtą veiką.

Visi siuntiniai pareigūnų kruopščiai tikrinami. Ko gero, vyras nesitikėjo, kad areštinės darbuotojai sugalvos išardyti jo į kamerą siunčiamą sumuštinių keptuvą.

Uniformuotieji atsuko varžtus prie keptuvės rankenos ir pamatė, kad atsivėrusi prietaiso ertmė naudojama kaip konteineris draudžiamiems daiktams perduoti. Viduje buvo paslėptos tabletės. Suskaičiavę jas pareigūnai konstatavo – į areštinę bandyta perduoti 100 baltų ir 18 rausvų tablečių.

Įtariama, kad tai – narkotikai. Kokie jie, kokie jų koncentracija – į šiuos klausimus atsakys ekspertai.

Šios tabletės taps įkalčiu pateikiant kaltinimus dėl kvaišalų platinimo. Įtariamasis pats pateko į areštinę.

Areštinės viršininkas Darius Petraitis pasakojo, kad dažniausiai į areštinę bandoma perduoti būtent kvaišalus, kurie neretai slepiami skutimosi putų arba dantų pastos tūtelėse.

Pareigūnai yra įgudę pamatyti, kai tūtelės uždarytos ne gamykloje. Be to, neretas atvejis, kai draudžiami daiktai į areštinę perduodami įvairiuose prietaisuose. Prieš sumuštinų keptuvą tokiais pat tikslais buvo panaudotas televizorius.


Šiame straipsnyje: tabletėsnarkotikaiareštinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tonis

Tonis portretas
Durnių laivo mentai. Priima tokius daiktus kaip sumuštinių keptuvas. Tai ką areštuotieji kapasi sumuštinius, nieko sau; įdomu kuo užsigeria, turbūt alučiu. Po to paparaciai į tą š-laikraštį rašinėja tokius straipsnius

greta

greta portretas
kodėl leidžiamos siuntos išvis?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių