Quantcast

Į areštinę uždaryti prieš dukrą smurtavę tėvai

  • Teksto dydis:

Šilutės rajone policija sulaikė ir į areštinę uždarė dukrą mušusius tėvus.

Trečiadienį gautas pranešimas, kad sekmadienio vakarą apie 19 val. namuose Tvaskučių kaime 36 metų motina ir 34 metų tėvas smurtavo prieš savo 14-metę dukrą.

Tėvas elektros kabeliu, o motina odiniu diržu sudavė dukrai į įvairias kūno vietas, pranešė policija.

Dukra perduota močiutei, o tėvai uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
o ar kas nors pasidomėjo ką ta mergaitė padarė už ką ją taip mušė, jei drausmės neduosime tai nieko gero nebus aš prieš mušimą bet kiekvienas vaikas skirtingas vienam užtenka gero pokalbio kitam ir diržas nepadės, bet jaunimas kai kuri dabar labai nemandagus nepagarbus pagiežingas o kur dar rūkymas narkotikai kad ir tas pats lytinis bendravimas tokio amžiaus nieko švento nėra o kitas dalykas tėvai turi būti autoritetas vaikams jų gyvenimo pavyzdys daug ką pasako net toje pačioje šeimoje vienodai auklėjami vaikai o yra skirtingi kai nesusitvarkai su vaiku reikėtų kreiptis į visas įmanomas institucijas psichologus ir kt.

jo

jo portretas
O ga ji jau nemergaite. Gal pastojo, gal vartoja nark. Alko gere tai nieko nesakyt gerk maziukai dukkis su seneis valstybe parems tave. Ble nunerciau skura uz toki elgesi kad mes augam gaudavom i skura uzaugom zmonemis ir tevus ir aplinkinius gerbem, o klasioku niekas neauklejo tai siai dienai sedi pasodinti ir vartojantis va tau auklejimas be dirzo zodeliu pamokslu.

mamai

mamai portretas
ne mama o advokatas,o iš tikro iki mamos kaip iki mėnulio
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių