Quantcast

Heroino platinimas Klaipėdoje: baudžiamojon atsakomybėn patraukti šeši asmenys

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyba ir Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius baigė ikiteisminį tyrimą dėl narkotinės medžiagos - heroino platinimo. Iš viso baudžiamojon atsakomybėn patraukti šeši asmenys. Trys iš jų - už narkotikų platinimą, taip pat - ir labai dideliais kiekiais.

Anot pranešimo, kaltinimai dėl kvaišalų pardavimo pareikšti dviem ne kartą teistiems bedarbiams, o 6 kartus teistas ir su organizuotu nusikalstamumu siejamas asmuo kaltinamas ne tik heroino platinimu, bet ir neteisėtu disponavimu narkotikais labai dideliais kiekiais. Per kratą jo bute pareigūnai aptiko apie 100 g heroino ir psichotropinių vaistų, o automobilyje - teleskopinę ir beisbolo lazdas bei elektrošoką.

Kaltinimai neteisėtai disponavus narkotikais pareikšti ir trims per operaciją sulaikytiems kvaišalų vartotojams. Neteisėtai narkotikais labai dideliais kiekiais disponavęs asmuo suimtas, kitiems kaltininkams paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Prokuroro sprendimu apribotos kaltinamųjų nuosavybės teisės į apie 3000 eurų, įtariama, gautų iš nusikalstamos veikos.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatyta laisvės atėmimo nuo 2 iki 8 metų bausmė.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis labai dideliais kiekiais baudžiama laisvės atėmimu nuo 10 iki 15 metų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipeda valosi

Klaipeda valosi portretas
Realiai kasdien galima gaudyti barygas - pasekei zinomus narkomanus iki tasku, po to kazkiek daugiau info susirenki ir pakuoji barygas.

Pfff

Pfff portretas
Kada bus galima barigas saudyt?

kur snukiai?

kur snukiai? portretas
kur snukiai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių