Quantcast

Grasino nušauti vandenį atjungti ketinusius tikrintojus

Uostamiesčio policiją pasiekė žinia apie tai, kad vandens apskaitos skaitiklius tikrinusiems kontrolieriams vienas klientas pagrasino koviniu ginklu. Skaitiklių tikrintojai įsitikinę, kad grėsmės būta nemenkos.

Policininkai apie gruodžio pirmąją J.Zauerveino gatvėje viename butų įvykusį incidentą sužinojo tik po kelių dienų, kai rado elektroninėje erdvėje pranešimą.

Vandenį gyventojams tiekiančios bendrovės „Klaipėdos vanduo“ atsakingi darbuotojai pranešė, kad gruodžio 1-ąją, apie 10.30 val. trys santechnikai ir kontrolierė atėjo pas 47-erių vyrą. Jie turėjo labai konkrečią užduotį – užsukti vandenį ilgai už šią paslaugą nemokančiam klientui.

Vyras labai įširdo ir nubėgo į virtuvę.

Prieš vandens tiekimo įmonės darbuotojus jis išdygo su sidabrinės spalvos šaunamuoju ginklu rankoje. Klaipėdietis užsitaisė ginklą ir pagrasino nušausiąs visus tris atvykėlius.

Akivaizdu, kad pavesto darbo atlikti jie nebegalėjo. Netrukus buto šeimininkas sėdo prie kompiuterio ir sumokėjo internetu visą skolą.

Po to bendrovės „Klaipėdos vanduo“ darbuotojai išėjo iš buto, šeimininkas aktyvių veiksmų prieš juos nenaudojo.

Tačiau grėsmės būta realios, vienas santechnikų taip išsigando ir patyrė tokį didelį sukrėtimą, kad nuėjęs pas gydytoją kaipmat gavo nedarbingumo lapelį.

Visi trys darbuotojai apie daug nervų kainavusį įvykį savo vadovams pranešė tik pirmadienį. Iškart po to atsakingi asmenys parašė laišką į internetinį tinklalapį epolicija.lt.

Sužinoję apie įvykį, miesto policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti.

Ginklu švaistęsis vyras žino apie jam pareikštus įtarimus, iki trečiadienio ryto jis nebuvo sulaikytas.

Policijos duomenimis, šis vyras turi legaliai įgytą šaunamąjį kovinį ginklą. Anksčiau jis yra turėjęs nemalonumų su teisėsauga, tačiau pastaruoju metu priekaištų jam policininkai neturėjo.

Bendrovės „Klaipėdos vanduo“ Pardavimų departamento direktorė Eglė Alonderienė tikino, kad tai buvo pirmas toks drastiškas išpuolis prieš vandenį užsukti atėjusius darbuotojus.

„Tai labai nemaloni misija, bet nėra kitos išeities, nes vandens apskaitos skaitikliai sumontuoti vartotojų būstuose. Ne kartą yra buvę, kai skolininkai užrakino mūsų darbuotojus, taip juos savotiškai įkalinę, jie išgirsta daug nemalonių žodžių. Vandens išjungimo imamasi tik tais atvejais, kai vartotojas labai ilgą laiką nemoka už suvartotą vandenį arba per trumpą laiką įsiskolina didelę sumą. Kraštutinių priemonių imamasi tik po trijų įspėjimų. Klientai visada gali ateiti į mūsų bendrovę ir susitarti dėl mokėjimo išdalijimo arba atidėjimo“, – tikino E.Alonderienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
narkotiku prekeviu veidu nerodo, psichu grasinanciu ginklu neivardija... kas per valstybe???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių