Quantcast

Girto vyro automobilis rėžėsi į atitvarą

Uostamiestyje savaitgalio išvakarėse siautėjo girti vairuotojai. Vyro, kuriam nustatytas sunkus girtumo laipsnis, vairuojamas automobilis atsitrenkė į atitvarą.

Avarija įvyko penktadienio vakarą, apie 21.30 val., įmonės, įsikūrusios Ryšininkų gatvėje, teritorijoje. Automobilis „Volkswagen Bora“, kurį vairavo 61 metų vyras, atsitrenkė į atitvarą.

Į įvykio vietą buvo iškviesta policija. Pareigūnai vairuotojui nustatė sunkų girtumo laipsnį – 2.78 promiles. Neblaivus vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Penktadienio pavakarę, apie 16.20 val., Klaipėdos rajone, Karklės kaime, Karklininkų gatvėje policijos pareigūnai sustabdė automobilį „VW Golf“.

Transporto priemonę vairavo 66 metų vyras. Jam taip pat nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,06 promilės. Girtas vairuotojas taip pat sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dar viena neblaivi vairuotoja sulaikyta sekmadienį apie 1 val. Šilutės plente. 50-metei, kuri vairavo automobilį „Renault Scenic“, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,62 promilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių