Quantcast

Gatvės prie jūros sekmadienį buvo it ledas

Sekmadienio popietę pradėjus snigti miesto gatvės buvo valomos ir barstomos, tačiau net ir labai atsargiai važiuodami, kai kurie vairuotojai nesugebėjo išsilaikyti ant apledėjusio kelio, dėl slidumo būta ir avarijų.

Autobusas nuslydo

„Man vairuotojai pradėjo skambinti ir skųstis, kad nebeįvažiuoja į Girulių kalną apie 16.30 val. Autobusai slydo atbuli, įveikti stataus, apledėjusio kelio jiems jau nesisekė. Pasakiau, kad nerizikuotų ir nevažiuotų. Panaši situacija šioje vietoje kartojasi kaskart, kai tik staiga atšąla. Pamario gatvę ir ypač Girulių kalną kelininkai barsto tik tada, kai viso miesto gatvės būna pabarstytos, – pirmadienį piktinosi bendrovės „Pajūrio autobusai“ vadovas Leonas Šiaulys.

4-ąjį maršrutą aptarnaujančius autobusus valdančios bendrovės vadovas piktinosi pagrįstai. Sekmadienį apie 19 val. Pamario gatvėje visiškai lėtai važiuojantį autobusą slidžiame kelyje sumėtė ir jis nuslydo nuo gatvės ir priekiu atsirėmė į pakelės griovio kraštą.

Laimė, tuo metu autobuse buvo tik viena keleivė, nei ji, nei vairuotojas nesusižalojo. L.Šiaulys tikino, kad tądien autobusą vairavo labai patyręs ir atsakingas vairuotojas.

Autobusą iš griovio kranas ištraukė tik pirmadienį ryte.

Tą patį sekmadienio vakarą nuo kelio nuslydo ir lengvasis automobilis. Apie 21.30 val. BMW, važiavęs Burių gatve nuo bendrovės „Klaipėdos nafta“ link Pamario gatvės taip pat neišvairavo slidžiame kelyje ir nuo jo nuvažiavo. 25 metų vairuotojas liko sveikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip kasmet - vairuotojus žiema užklupo netikėtai

Anonimas

Anonimas portretas
Uzklupo netiketai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių