Quantcast

Gąsdinti moterų – kaip į darbą

Dažną vakarą eidamos iš darbo viename didžiųjų prekybos centrų pardavėjos susiduria su ekshibicionistu. Šaltis jo visai nebaugina ir moteris jis gąsdina tarsi būtų vasara.

Dauguma parduotuvių Taikos prospekto viduryje esančiame prekybos centre baigia darbą 21 val.

Pardavėjos skuba namo, tad autobusų stotelėje kelios minutės po 21 val. stoviniuoja būrelis moterų.

Klaipėdietė Dalia pasakojo pirmą kartą pasibjaurėjimą ir išgąstį sukėlusius jausmus išgyvenusi dar prieš Naujuosius metus.

Tada moteris slėpėsi nuo žvarbaus vėjo stiklinėje stotelėje. Ji nekreipė dėmesio, kai šalia jos atsistojo nepažįstamas vyras.

Tuo metu autobuso laukė būrelis pardavėjų.

"Jaučiau, kad nepažįstamasis žvelgia į mane, bet nekreipiau į jį dėmesio. Netrukus išgirdau keistus garsus. Sutrikau. Tada jau pažiūrėjau, ką tas vyras daro. Jis buvo atsisegęs kelnes ir darbavosi žiūrėdamas tiesiai man į akis", – nemalonų susidūrimą prisiminė klaipėdietė.

Moteris sušuko: "Iškrypėli tu!" Tada nepažįstamasis apsisuko ir pabėgo. Kitos moterys nesureagavo į šį incidentą.

Antrą kartą Dalia tą patį vyrą pamatė praėjusią savaitę. Kaip ir pirmąjį kartą, jis atžingsniavo nuo marių pusės.

Moteris iš silueto pažino iškrypėlį ir paskubėjo išeiti iš stotelės. Vyras vėl įsibruko tarp moterų ir auka pasirinko jauną merginą. Ji, ko gero, net nespėjo suprasti, kas atsitiko.

Mačiau, kad jis vėl atsisegė kelnes ir ėmėsi masturbuotis.

"Mačiau, kad jis vėl atsisegė kelnes ir ėmėsi masturbuotis. Sušukau, kad tuoj iškviesiu policiją, ir ėmiau kišenėje ieškoti telefono. Arčiausiai jo stovėjusi panelė kaip kulka iššoko iš stotelės, pribėgo prie manęs. Klausė, ar tas padaras ten tebestovi. Visos kitos moterys tiesiog žiūrėjo tylėdamos. Galbūt jos taip pat išsigando, bet nė viena nieko nedarė", – prisiminė moteris.

Nors vyras slėpė veidą po gobtuvu, su juo dukart susidūrusi klaipėdietė mano, kad jis galėtų būti apie 55 metų, apie 170 cm ūgio, pilvotas, vaikšto neskubriu žingsniu.

Abu kartus, kai jį matė Dalia, vyras vilkėjo juodą striukę su gobtuvu.

Uostamiesčio policijos komisariato pareigūnai pastaruoju metu nesulaukė skundų dėl vakarais autobusų stotelėje moterų tykančio iškrypėlio.

Dalia tikino mintį kviesti pareigūnus nuvijusi, kai suprato, kad vyro veido neįžiūrėjo.

Psichologai teigia, kad ekshibicionistai pasitenkina, kai moterys jų išsigąsta, ant jų šaukia ir barasi. Paprastai jie nėra linkę į agresiją, o jeigu nesulaukia jokio dėmesio, lieka nepasitenkinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mociute

Mociute portretas
Matot ,atejo nuo mariu puses ,tai gal koks mariu dievas be kelniu ? O jeigu rimtai ,tai parsas ,jam nesvarbu,ar mazi vaikai netoliese ,o jei besilaukianti moteris staiga pamatytu ,gali issigasti ,sako ,kad cia liga ,tai tegu valstybe prievarta gydo, tokiems slykstintis pries moteris negalima leisti.

Kestas

Kestas portretas
Visi turi mobiliakus bet niekas nefotkina ar filmuoja, tik ziuri ir seile varvina

Patarimas

Patarimas portretas
Reiktų pamačius tokį "savimasažistą" nepasimesti, bet duoti jam keletą monetų. Juk gal vargšelis neturi jokio pragyvenimo šaltinio :)))
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių