Quantcast

Dvi savaites trypė duženas

Klaipėdiečius papiktino dvi savaites ant šaligatvio gulinčios stiklo šukės. Paaiškėjo, kad vandalai dar liepos pradžioje suniokojo Minijos gatvėje esančios autobusų stotelės paviljoną, tačiau jį taisyti suskubta tik po to, kai tuo ėmė domėtis dienraštis "Klaipėda".

"Dvi savaites mindžikuojame po stiklo gabaliukus Lakštučių stotelėje. Niekam nerūpi, kad paviljono stiklas išdaužtas, o jo duženos traška visiems po kojų. Gal vieną dieną kas nors susižeis, kas tuomet turės atsakyti?" – piktinosi šio rajone gyventoja Ramunė.

Moteris atkreipė dėmesį, kad iš karto po incidento keleiviai net nedrįso stotis po stogeliu.

"Bijojo kojas susipjaustyti. Dabar vasara, daug kas vaikšto atvirais batais. Kas čia turi pasirūpinti, kad bent jau stiklus kas nors sušluotų?" – pasvarstė moteris.

Įmonės "JCDecaux", kuriai priklauso stotelių paviljonai, atstovai dvi dienas nesugebėjo sureaguoti į gyventojų pranešimą, esą įmonėje atostogų metu mažai darbuotojų.

Antradienį raštu kreipusis į įmonę, vakar šios kompanijos atstovai suskubo taisyti paviljono. Dar rytą stotelė buvo nusiaubta, o po pietų – jau su nauju stiklu.

"Stotelės stiklas tikrai buvo išdaužtas, tačiau dabar ji sutvarkyta, stiklo duženos pašalintos Su policija šiuo klausimu nebendrauta, kadangi nebuvo pagauti vandalai", – informavo įmonės atstovė.

Šie stotelių paviljonai nuo vandalų uostamiestyje kenčia ne pirmą kartą. Vienais metais beveik tuo pačiu metu buvo sudaužyti net keturi paviljonai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių