Quantcast

Dingusio 17-mečio ieško kelios dešimtys entuziastų iš Latvijos

Nuo sausio 10-osios be žinios dingusio 17-mečio klaipėdiečio Daniilo Aleksanderio Demiaškino ieškoti atvyko dingusių žmonių paieškos žinovai iš kaimyninės šalies. Šeštadienį su paauglio mama jie aptarė paieškos strategiją, susipažino su Klaipėda, o sekmadienį ėmėsi konkrečios paieškos.

Daniilo mama Olga dėkinga kiekvienam, padedančiam ieškant jos sūnaus.

Apie dingusį vaikiną sužinojo patyrę Latvijos dingusių žmonių ieškotojai. Jie atvyko į Klaipėdą šeštadienį, o sekmadienį, 9 val. ryto, jau ėmėsi paieškos veiksmų.

Rygietis Aleksandras Faminskis aštuonerius metus padeda ieškoti dingusių žmonių. Aplink jį susibūrė maždaug 90 žmonių grupė, tai yra savanoriai, dirbantys be atlygio.

Šie žmonės yra apsiginklavę radijo ryšio priemonėmis, vilki ryškiais rūbais, turi kuo pažymėti įtarimų sukėlusias vietas.

Pirmiausiai imtasi apžiūrinėti laukus ir vandens telkinius į kairę nuo Kairių gatvės. Sekmadienį šaltukas leidžia nukulniuoti nemažą atstumą, nes žemė yra sustingusi, o vandens telkiniai padengti ledu.

Dingusio D.A.Demiaškino mama prašo žmones, kurie savo iniciatyva ieško jos sūnaus, pranešti, kokias vietas jie apžiūrėjo. Ypač aktualu pasižvalgyti apleistuose pastatuose, pašiūrėse.

Vis dar aktuali informacija, kurią galėtų suteikti vairuotojai. Galbūt kas nors matė sausio 10-osios naktį ar vėliau šį vaikiną keliaujantį autostopu. Neatmetama tikimybė, kad paauglys tiesiog iškeliavo nepalikęs namiškiams apie tai jokios žinios.

Kviesdamas uostamiesčio savanorius jungtis prie organizuojamos paieškos, A.Faminskis ragino žmones veikti laikantis įstatymų, derinti savo veiksmus su dingusiojo šeima bei policija.

Sūnaus ieškanti šeima susiduria su išpuoliais internete. Blaivaus proto žmonės ragina liautis žeminus ir aptarinėjus šeimos gyvenimą. Dabar svarbu jei ne fiziškai, tai moraliai padėti šeimai, palaikyti ir padėti sunkų laiką išgyvenantiems klaipėdiečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Neber feizbuke nei motinos nei grupiu .greit padlai trauras baigesi toturuotes tik daros visa laiminga .slikstynė vaikzude.

...

... portretas
Negi su visa narkotikų partija dingo, savininkai sunerimo?

ggg

ggg portretas
Taigi ten ir policija buvo, ir savanoriai, ir kinologai, ir narus kvietė. kam eiti ten, kur jau apeita?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių