Quantcast

Surastas apie užminuotą H. Zudermano mokyklą pranešęs paauglys

Pirmadienio rytą policija elektroniniu paštu gavo pranešimą, kad Klaipėdoje užminuota H.Zudermano mokykla. Paskelbtas planas „Skydas“. Nei mokiniai, nei mokytojai šiandien į mokyklos patalpas įleidžiami nebus.

Pradžioje darbavosi „Aro“ pareigūnai kartu su policininkais. Vėliau liko tik policijos pareigūnai. 8 val. į mokyklą pradėję rinktis vaikai turėjo grįžti namo, nes šiandien nei jie, nei mokytojai į mokyklos patalpas įleidžiami nebus.

Įvykio tyrimo ėmėsi Klaipėdos apskr. pareigūnai, kurie netruko nustatyti pranešimą apie galimą sprogimą internetinėje erdvėje parašiusį asmenį. Nustatyta, jog tai  16-likos metų H. Zudermano gimnazijos mokinys. Vaikinas pedagogų apibūdinamas kaip ramus, problemų su teisėsauga lig šiol jis taip pat neturėjo – teigia pajuokavęs ir nuoširdžiai dėl poelgio besigailintis. 

Maždaug prieš pusantrų metų Klaipėdoje buvo užgriuvusi melagingų pranešimų manija apie sprogmenis prekybos centruose ar mokymo įstaigose, visi jie buvo melagingi.

Pareigūnai teigia, kad visais atvejais pranešėjai demaskuoti. Kaip ir spėta iš anksto, kai kurie jų buvo nepilnamečiai. Deja, vienintelės sankcijos už tokį jų elgesį – pokalbiai ir įspėjimai. Jų tėvai už specialiųjų tarnybų darbą sumokėti neturėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
h.zudermana reikia uzdrausti lietuvoje. nes jo tevas buvo aludaris. protingasis ministras veryga tures darbo.

qqq

qqq portretas
"bitinėli"---nesvaik...Ko džiūgauji kitų nelaime?.Viktorija gerai pasakė,jaunuolis tegu atidirba ,tai žinos kiek tai kainuoja:)

bitinas

bitinas portretas
Prancūzijoj - 75000 eurų baudos ir kalėjimas už tokius pajuokavimus!
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių