Quantcast

Paaiškėjo Dangės upėje rasto skenduolio tapatybė

Antradienį prieš pietus į Šiaurinį ragą iškviestos specialiosios tarnybos iš vandens ištraukė senokai mirusio vyro kūną. Buvo įtariama, kad žuvusysis yra sausio 10 d. dingęs nepilnametis D. Neseniai socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje jaunuolio mama patvirtino šią liūdną tiesą.

Skenduolio kūną, plūduriuojantį apie tris metrus nuo kranto, pastebėjo praeivė moteris. Klaipėdietė priėjo prie netoliese žvejojusių žvejų ir paklausė ar jie negalėtų iškviesti policijos ekipažo mobiliuoju telefonu.

Pranešimą policija gavo 11 val. 25 min.

Į įvykio vietą buvo išsiųstas Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narų komandos ekipažas bei policijos patrulių automobilis.

Paaiškėjus, jog vandenyje iš tiesų yra vyro kūnas, policija kvietė ir teismo medicinos ekspertus.

Pirminiais duomenimis, vyras galėjo būti miręs senokai. Tikėtina, kad jo kūnas ilgokai išbuvo vandenyje. Kelta pirminė versija, jog į vandenį jis pateko gal net prieš didžiuosius šalčius.

Vyras mūvėjo rudas kelnes, avėjo tamsius batus ir dėvėjo tamsiai mėlyną striukę su gobtuvu. Ant kūno nugaros tebebuvo juoda kuprinė.

Ekspertai kol kas negali pasakyti ar žmogus galėjo patirti kokią smurtinę traumą. Mirties priežastį ir kitas aplinkybes išaiškins tik išsamesnis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Kodėl vaikinukas plūduriuoja viduri Danės upės juodame maiše su virve apvyniota aplink kaklą!

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
O tai vaikinukas jau maise upeje! Ka tai galetu reiksti jau suprantoma...

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
O tai nuotraukoj is juodame maise,kai is vandens traukia...tai ka gali reiksti?!
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių