Quantcast

Danės upėje sulaikytas girtas kapitonas

Uostamiesčio policijos pareigūnai pirmąją Jūros šventės parą vertinga puikiai ir tikina, kad klaipėdiečiai ir miesto svečiai išmoko švęsti.

Renginių vietose gauta ne itin daug pranešimų apie incidentus. Į policijos komisariatą nugabenti 23 asmenys, surašyta 16 Administracinių teisių pažeidimų protokolų.

„Įkliuvo du neblaivūs nepilnamečiai. Surašyti 8 protokolai dėl alkoholio gėrimo viešoje vietoje ir pasirodymo neblaiviame stovyje. 8 protokolai surašyti už nedidelį chuliganizmą. Į areštinę patalpinti penki asmenys“, – tikino Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos tarnybos viršininkas Andrius Leliuga.

Areštinėje teko pabuvoti agresyviausiai besielgusiems šventės dalyviams, kurie sukėlė muštynes.

„Įkliuvo vienas neblaivus laivavedys. Gavome pranešimą, kad prie laivo vairo gali būti neblaivus kapitonas. Apie tai mums pranešė gelbėtojai. Mes jį sulaikėme krantinėje“, – aiškino A.Leliuga.

Medikų pagalbos penktadienio vakarą prireikė trims šventės dalyviams.

Vėlyvą naktį buv kilusios muštynės tarp jaunuolių grupuočių, bet patruliai netrukus apramino siautėjusius vaikėzus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dagsteris

Dagsteris portretas
Landzberginiai komunistiniai debilai nori istrinti is tautos atminties kad Klaipedoje ( Memelyje) yra tikta D A N G E. Maza to kad ispjove VISUS lietuvininkus, memelenderius tai dabar trina ANEKSUOTO Krasto tikrus istorinius pavadinimus. Ateis laikas ir OKUPANTAI BUS ISVYTI.

to koment-tulžiams

to koment-tulžiams portretas
Zurnaliste Grazina visai nekreipia demesio i komunistu-bolseviku hidronimu keitimus ir neklaidina skaitytojus.O ji buvo studente,kai Lietuva komunistinio jungo pančius sutraukė.

O aš

O aš portretas
dar kartą sakau, kad lietuviškai upė vadinasi Akmena!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių