Quantcast

Briedis Klaipėdoje sukėlė avariją

Pavasarinių instinktų genamas briedis ketvirtadienį ryte Klaipėdoje sumaitojo du automobilius ir pats žuvo kraujo klane.

Eismo nelaimė įvyko 9.25 val. Liepojos gatvėje, ties 10-uoju namu. Briedis išėjo į judrią gatvę, tuo metu antrąja eismo juosta važiavo sunkvežimis „Iveco“. Sunkiasvorio automobilio vairuotojas vėliau pasakojo, kad išvengti susidūrimo su miško žvėrimi neturėjo galimybės, nes greta važiavo kitos mašinos.

Sunkvežimis trenkėsi į briedį vairuotojo pusės kampu. Tada gyvūnas tiesiog užvirto ant merginos vairuojamo „Toyota Yaris“.

Avarijos metu nukentėjo ir „Opel Astra“.

Žmonės nelaimės metu nenukentėjo. Briedis žuvo, gaišeną išsivežė gyvūnų prieglaudos „Nuaras“ darbuotojai.

Pastaruoju metu gyvūnai mieste yra itin aktyvūs. Neseniai Sportininkų gatvėje automobilis partrenkė stirną.

Vieną naktį autostrada važiavę vairuotojai pranešė apie tris briedžius, pėdinančius žaliąja juosta tarp judrių greitkelio kelių. Kai į šią vietą atskubėjo pareigūnai, du briedžiai jau buvo peršokę apsauginę tvorą, skiriančią mišką nuo kelio.

Vienas žvėris stoviniavo prie tvoros, teko jam padėti patekti į mišką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytoja

skaitytoja portretas
kokie gailestingi žvėries o jei būtų pertrenkę kokį girtuoklį tai turbūt būtumėt dar pasidžiaugę žvėris turi būti žvėries vietoje o ne aukščiau žmogaus kad ir koks jis būtų čia mano nuomonė

to anonimui

to anonimui portretas
eik tada i miska po egle ir gyvenk matai jam briedzio gaila ,o zmogus tau ka siuksle matyt kosmose gyveni

Ja

Ja portretas
Janauskaitei matomai malonu rašyt apie tokius dalykus "žuvo kraujo klane" ir dar nuotraukas prideda.manau tau su psichika negerai.šlykštu ir apgailėtina
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių