Quantcast

Iš Baltarusijos geležinkeliu keliavusiose trąšose – cigarečių kontrabanda

  • Teksto dydis:

Iš Baltarusijos geležinkeliu gabentose trąšose rasta beveik 15 tūkst. pakelių cigarečių kontrabandos, antradienį pranešė Muitinės kriminalinė tarnyba (MKT).

Cigarečių „NZ Gold Superslims“ kontrabanda Klaipėdos Pilies jūrų uosto poste buvo aptikta rugsėjo 12 dienos rytą, iš Baltarusijos traukiniu atvežtame kalio trąšų krovinyje.

Bangladešui skirtose trąšose rasta 30 dėžių baltarusiškų cigarečių, kurių vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – daugiau nei 46 tūkst. eurų.

Muitininkai spėja, kad veikiausiai dėl sustiprintos krovinių apsaugos ar kitų priežasčių kontrabandininkai cigarečių nesugebėjo iškrauti kažkuriame iš traukinio maršruto taškų.

MKT Klaipėdos skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kontrabandos ir neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis. Tyrimui vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūra.

Tai šeštas didesnės cigarečių kontrabandos sulaikymas geležinkelio transporte šiemet. Pernai per visus metus geležinkelyje buvo sulaikytos iš viso penkios panašios siuntos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Elvyra

Elvyra portretas
Tik dabar sugalvojo kratas ten daryt, tiek metu narkotikai keliavi, vogtos detales, visa kontrobanda . Ir vis I nuostoli dirbo, nieko sau bizniuka uzsuko, dabartine valdzia. Pareigunams kelt algas zmoniskas reik ir nepraleidines tokiu aferu per akis!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių