Quantcast

Avarija Klaipėdoje: vilkikas lengvąjį automobilį vilko 15 metrų

Liepojos gatvėje ketvirtadienio rytą eismą sutrikdė avarija. Automobilis taranavo žuvis vežusį vilkiką. Pastarasis lengvąją mašiną vilko apie 15 metrų.

Avarija Liepojos gatvėje, ties pastarosios sankirta su Panevėžio gatve, įvyko apie 11 val.

Automobilio „Audi“ vairuotoja rikiavosi iš antros eismo juostos į trečiąją, nepraleido tuo metu važiavusio krovininio automobilio ir šį kliudė.

Nuo smūgio lengvoji mašina pasisuko. Vilkikas ją užkabino ir vilko apie 15 metrų.

Krovininį automobilį vairavo Latvijos pilietis. Transporto priemone iš Klaipėdos į Rygą buvo gabenamos žuvys. Vyras tvirtino, kad nepastebėjo besirikiuojančio lengvojo automobilio. Panašu, kad šis buvo vadinamojoje aklojoje zonoje.

Vairuotojas tvirtino, kad šis eismo įvykis jam pirmasis, vairuojant vilkiką.

Automobilį „Audi“ vairavo vyresnio amžiaus moteris. Vairuotoja tvirtino, negalinti pasakyti, kaip viskas nutiko. Moteris teigė, kad tik staiga pajuto smūgį.

Prie į eismo įvykį pakliuvusių transporto priemonių sustojo pro šalį važiavę policijos pareigūnai.

Avarijos metu žmonės nenukentėjo. Medikai nebuvo kviečiami. Apgadintos tik transporto priemonės. Tad buvo pildomos eismo įvykio deklaracijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindaugas

Mindaugas portretas
Jei moteris rodo posūkio signalą, kad suks į dešinę, tai dar nereiškia, kad suks į kairę... :)

puskačius

puskačius portretas
pirma juosta iš vis ne prie ko, ji yra nusukimas i dešinę, yra tik dvi juostos, ir tai dažniausiai avarijas čia sukelia i turgu atvažiavę loxai, kurie iš aikštelės nori tiesiai sukti i antrą juostą taip sukeldami avarijas. pac tokioj pačioj situacijoj nukentėjau, tik daug skaudžiau.

Jooo

Jooo portretas
Tokios moterytes pacios baisiausios prie vairo...parodo posuki ir suka vaira, net neziuri ar yra salia kas nors ar nera...nu viena ir prisivairavo..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių