Quantcast

Latvijos karių viešnagė uostamiestyje apkarto: vienas nuo smūgių atsidūrė ligoninėje

  • Teksto dydis:

Šeštadienį uostamiestyje į nemalonumus įsivėlė du Latvijos kariai, kurie, kaip galima manyti, į Klaipėdą atvyko NATO valstybių sąjungininkių laivais.

Kaip rašoma Policijos departamento paros įvykių suvestinėje, naktį apie 1 val. 30 min. į Klaipėdos ligoninę pristatytas 35-erių metų ne tarnybos metu neuniformuotas Latvijos karinių pajėgų karys. Vyras paaiškino, kad tą pačią naktį, apie 00 val. 54 min., Priešpilio g., kruizinių laivų terminale, jį sumušė nepažįstami asmenys.

Dėl galvos sumušimo karys gydomas ambulatoriškai.

Dar vienas Latvijos karys nukentėjo tos pačios dienos rytą, apie 8.30 val. Policijos duomenimis, į juos kreipėsi 32-ejų metų vyras, tarnaujantis Latvijos karinėse pajėgose.

Jis nurodė, jog jam būnant neuniformuotam, neblaiviam, Taikos pr. esančiame bare, mažai pažįstamas vyras, trenkęs kelis kartus kumščiu į veidą, jėga atėmė telefoną „Huawei P10“, piniginę su dokumentais.

Pradėtas tyrimas dėl plėšimo.

Portalas jau rašė, kad Klaipėdos uoste vieši NATO valstybių sąjungininkių laivai. Jau penktadienį aštuoni užsienio valstybių karo laivai į Klaipėdos uostą atvyko ir prisišvartavo trijų dienų vizitui. Pusę jų atplaukė iš Vokietijos, du iš Latvijos ir po vieną iš Norvegijos ir Lenkijos.

Klaipėdiečiai ir miesto svečiai šeštadienį ir sekmadienį nuo 13 iki 15 val. buvo pakviesti aplankyti užsienio karo laivus, prišvartuotus Klaipėdos kruizinių ir karo laivų terminale.



NAUJAUSI KOMENTARAI

litwa litwnam

litwa litwnam portretas
ce litwa ,ce europa ...

Anonimas

Anonimas portretas
Kokie naivus tie uzsienieciau vaziuoja cia belekas svaisto ponigus luetuva tik giriasi kiek isleido uzsienyeciai pinigu lietuvoje nu durnizmas ypac lietuviai kurie keliauja irgi tas pats

Elfas

Elfas portretas
Anonime,tavo okupantas kremlinis,todėl tu toks vailakas ir esi:)
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių