Quantcast

Ant apšalusio tilto paslydęs visureigis rėžėsi į atitvarus

Sekmadienio vakarą spustelėjo šaltukas, pirmadienio naktį Klaipėdoje ir regiono keliuose dirbo gatvių barstymo mašinos. Tai padėjo išvengti masinių avarijų, tačiau visiškai išvengti nelaimių nepasisekė.

Sekmadienį prieš 20 val. Naujosios Uosto gatvės pradžioje nuo Pilies tilto nepamatuotai dideliu greičiu atlėkęs visureigis „SsangYong“ apsisuko gatvėje ir rėžėsi į kelio atitvarus, ženklus bei apšvietimo stulpą. Smūgio būta nemenko, mašina sulankstė metalinius kelio ženklų stovus, jam iš po ratų į visas puses pažiro atitvaro plytelės.

Vairuotojas avarijos metu liko sveikas, sumaitota mašina ir gatvės įranga.

Viena pagrindinių avarijos priežasčių – slidi kelio danga. Prieš tiltą įrengtas ženklas nurodo, kad juo galima važiuoti ne daugiau 30 kilometrų per valandą greičiu.

Kelių policininkai tikino, kad, važiuodamas reikalaujamu greičiu, vairuotojas nelaimės būtų išvengęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ooo

Ooo portretas
Kada išmoksime važiuot kad nebut avariju gerbkime vieni kitus patys durneusi bmv ir džipu vairuotojai

KUVALDA

KUVALDA portretas
Mes ne gaideliai,mes gaidžiai, o mieste norma-tai šimtukas, tu avine, nesupratai, nes tu, tik avinukas! (Taip jie mano).

Einšteinas

Einšteinas portretas
kiek daug nevykėlių kelyje važiuoja Klaipėdoj tai žiauru... nesugeba vairuot be tlaiko save ereliu iki pirmo stulpo, o poto kelininkus kelia... kodėl per dieną ten 20 tūkst. mašinų pravažiuoja normaliai o vienam matai kelininkai nepabarstė ir įkalė :DD čia jau reik mokytojus ir tėvus kaltint kad proto savu laiku neįdėjo įvertint sąlygas ir vadovautis logika.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių