Quantcast

Vyks Kalėdų Senelių bėgimas

Uostamiestyje vis populiarėjantis Kalėdų Senelių bėgimas keliasi ir į kitus miestus. Šiemet gruodžio 19-ąją pajudėti ruošiasi ir šilutiškiai. Visos renginio metu surinktos lėšos atiteks Saugų vaikų globos namams ir sunkiai besiverčiančioms šilutiškių šeimoms.

Uostamiestyje vis populiarėjantis Kalėdų Senelių bėgimas keliasi ir į kitus miestus. Šiemet gruodžio 19-ąją pajudėti ruošiasi ir šilutiškiai. Visos renginio metu surinktos lėšos atiteks Saugų vaikų globos namams ir sunkiai besiverčiančioms šilutiškių šeimoms.

Jau ne pirmą paramos akciją rengiantis šilutiškis Aurimas Zaremba ir šiemet kviečia geros valios žmones paaukoti sunkiai besiverčiančioms šeimoms ir be tėvų meilės likusiems vaikams.

"Praėjusiais metais prisidėjau prie Lietuvos verslo kolegijos organizuojamo Kalėdų Senelių bėgimo Klaipėdoje ir nusprendžiau, kad šiemet reikia pabandyti išjudinti šilutiškius", – apie idėją organizuoti paramos bėgimą Šilutėje pasakojo vaikinas.

Kalėdine gerumo dvasia alsuojanti akcija "Pasitikime Kalėdas bėgdami Šilutėje" rengiama gruodžio 19 d. 11 val.

Registracija vyks nuo 9 iki 10.30 val. Senojo turgaus aikštėje. Ten numatomas ir startas.

Pašnekovo žiniomis, šiuo metu šventiniame paramos bėgime planuoja dalyvauti apie 300 Šilutės ir Tauragės gyventojų. Bėgikai prie starto linijos raginami stoti pasipuošę kalėdine kepurėle, senelio barzda ar kitu šventiniu akcentu.

Šventiškai nusiteikę dalyviai varžysis 1, 3 ir 10 km ilgio trasose. Renginio metu bus apdovanoti ne tik bėgikai, bet originaliausiai pasipuošusieji.

Bėgime, anot organizatoriaus, gali dalyvauti visi norintieji – net ir augintiniai. Bėgimo startinis mokestis nėra numatytas, todėl žmonės prašomi paaukoti tiek, kiek gali.

Visi surinkti pinigai bus skiriami Saugų vaikų globos namams bei sunkiai besiverčiančioms šilutiškių šeimoms. Numatoma, kad tokių gali būti maždaug šešios.

A.Zaremba pastebėjo, kad planuojama susitikti su paramą gausiančiomis šeimomis bei nuspręsti, ko šiuo metu joms reikia labiausiai.

Šis labdaros bėgimas – ne pirma akcija, kurią vykdyti ėmėsi A.Zaremba. Praėjusiais metais prieš pat didžiąsias žiemos šventes per tris dienas šilutiškiui pavyko surinkti apie 3 tūkst. litų.

"Šiemet laiko yra daugiau, todėl galbūt pasiseks rezultatą pagerinti", – vylėsi pašnekovas.

Praeitais metais surinkti pinigai atiteko Klaipėdos vaikų globos namams "Rytas" bei sunkiai besiverčiantiems šilutiškiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kokie

kokie portretas
ten seneliai?:)tie patys kur visuose bėgimuose dalyvauja tik dabar bėgs su kepurėm raudonom ir baltu bumbulu...cirkas ir tiek ...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių