Quantcast

Vietoj V. Titovo – bendrapartietis J. Šeršniovas

Vyriausiajai rinkimų komisijai paties politiko prašymu nutraukus Viačeslavo Titovo Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos nario įgaliojimus, jį taryboje pakeitė Lietuvos rusų sąjungos atstovas Jurijus Šeršniovas.

Ketvirtadienio rytą prieš prasidedant miesto tarybos posėdžiui prisiekė naujas jos narys J. Šeršniovas. Politikui šis darbas nėra naujas – jis jau buvo tarybos nariu praėjusią kadenciją. Taryboje J. Šeršniovas darbuosis iki kitų metų kovo.

Pirmadienį Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas paskelbė, kad Klaipėdos savivaldybės tarybos narys Lietuvos rusų sąjungos atstovas V. Titovas sulaužė priesaiką, kai apkaltino partizanų vadą Adolfą Ramanauską-Vanagą nekaltų civilių žudymu.

Dėl V. Titovo mandato panaikinimo taryba turėjo spręsti ketvirtadienį, tačiau to neprireikė. Politikas nutarė atsisakyti savo mandato.

Už tai, kad jo prašymas būtų patenkintas, balsavo devyni Vyriausiosios rinkimų komisijos nariai, vienas susilaikė.

V. Titovas į Klaipėdos miesto tarybą buvo išrinktas pagal Rusų sąjungos sąrašą. Kituose savivaldybių tarybų rinkimuose 2019-ųjų kovą V. Titovas ketina dalyvauti su visuomeniniu rinkimų komitetu „Titov ir teisingumas“. Jam priklauso ir V. Titovą pakeitęs tarybos narys J. Šeršniovas.

V.Titovas dienraščiui patvirtino, kad Lietuvos rusų sąjunga šįkart būsimuose rinkimuose Klaipėdoje nedalyvaus.

Rusakalbius būsimuose rinkimuose šįkart vienys net trys politinės jėgos – du komitetai ir politinė partija Rusų aljansas, kuri šiuo metu Klaipėdos taryboje turi net 4 mandatus.

Paskelbus oficialią savivaldybių tarybų rinkimų kampanijos pradžią, klaipėdiečiai suskubo vienytis į visuomeninius rinkimų komitetus. Vienas jų – „Rusakalbė Klaipėda“, kurio steigėjos yra dvi buvusios Klaipėdos tarybos narės – advokatė Svetlana Baracevičienė ir ilgus metus Klaipėdos autobusų parkui vadovavusi buvusi Lietuvos rusų sąjungos narė Jelizaveta Daugininkienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

simukas

simukas portretas
sakė argumentuotai šnekės, etiketes paklijavo ir pabėgo, kaip tai panašu į Lietuvos patriotus :D a, dar išsidavė, kad bandertv gerbėjas, kas ir taip buvo matyt palei rašliavą

Simui

Simui portretas
Tvartelinis briedas niekam neidomus,sušok klumpakoji ir apsiramink.

Simas

Simas portretas
Kiek cia man laisku prirasete.Na ka cia su jumis diskutuoti.Jeigu esate okupantu atzalos arba vietines parsidaveles ziurkes,visada neigsite okupacija.Taciau Baltijos saliu okupacija Rusijos jau buvo pripazinta.Tiktai kgb-istas Putinas nutare padaryti revizija istorijos klausimais ir giliai iklimpo sankcijose.Antra,jeigu jums taip artimas sis kgbistas,tai dodel jums netinka Grybauskaite,kuria taip pat laikote buvusia kgbiste.Ar kad ji pavadino Rusija teroristine valstybe.Taip dabartine Rusija su savo vadu yra fasistine,teroristine,nusmurgeliu su suluosinta propogandos psichika.Rekomenduoju SOTNIK TV .Ten jums visa tiesa apie Muchasranska.Gal vistik susigundysite ir isvaziuosite.Ir jums ir mums bus geriau.Nebereiks rasineti beprasmiu komentaru,kuriu begaliniai vienodi issireiskimai niekam neidomus.Tai tik turedamas laisvo laiko cia su jumis bazarinau.O siaip man nusispjaut ant jusu nukvakeliu svonderiu
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių