Quantcast

Viešosios tvarkos pažeidėjų nesigailės

Šiemet Klaipėdoje ir toliau bus siekiama kuo efektyviau užtikrinti viešąją tvarką. Jos sergėtojai nusitaikys į nepavyzdingus automobilių vairuotojus bei netvarką mieste.

Brėžiamos kryptys, kaip uostamiestyje ketinama užtikrinti viešąją tvarką šiemet ir artimiausiais metais.

Pasak Klaipėdos vicemero Artūro Šulco, 2017-aisiais tvarkos sergėtojai akyliau stebės apleistų pastatų situaciją, jų priežiūrą, tvarkymą. Tokiems objektams ketinama griežtinti reikalavimus.

Išskirtinis dėmesys bus skiriamas nepavyzdingiems vairuotojams.

Negailestingai žadama bausti neįgaliesiems skirtose automobilių stovėjimo vietose savo transporto priemones paliekančius, tačiau tam teisės neturinčius vairuotojus.

Akylai ketinama kontroliuoti automobilių greitį miesto gatvėse.

Dar vienas šių metų prioritetas – tvarka šalia atliekų konteinerių

"Saldainių pažeidėjams tikrai nedalysime. Saldainių laikas baigėsi", – patikino vicemeras.

A.Šulcas taip pat pabrėžė, kad šiuo metu jau baigiama formuoti savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus dalis, dirbsianti dviem pamainomis ir leisianti dar efektyviau mieste užtikrinti tvarką.

"Šiaip jau mes per keletą metų tikrai neblogai su viešąja tvarka susidėliojome, tačiau neartų dirvonų yra daugybė", – pastebėjo A.Šulcas.

Pašnekovo teigimu, vienas dalykų, ką numatoma atlikti ateityje, – miesto stebėsena, kuri kasdien leistų įvertinti situaciją Klaipėdoje.

Šiuo metu jau veikia miesto problemų žemėlapis, tačiau, pasak A.Šulco, šią bazę reikėtų plėtoti ir siekti, kad informaciją čia teiktų ir įvairių mieste dirbančių tarnybų atstovai.

Numatoma, kad nuolat atnaujinama sistema leistų operatyviau užfiksuoti negeroves ir imtis priemonių.

"Kaip gali daryti tvarką, kai nežinai, kur yra netvarka? Atrodo, kad meras yra visa matantis, kaip Dievo akis. Taip nėra. Tačiau mes norime turėti akis visur", – paaiškino vicemeras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mukas

Mukas portretas
Milijonus renka uz automobiliu stovejima mieste, tai uz tas lesas aiksteles klokite ir visos problemos pasibaigs. Tai ne, problema "sprendzia" lengviausiu keliu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių