Quantcast

Vairuotojų dėmesiui: Sendvario žiede ribojamas eismas

Tilžės gatvės žiedinės sankryžos pietinėje dalyje įsisuko statybininkai, pastarieji tiesia lietaus nuotekų kolektorius. Darbus atliekanti įmonė „Hidrostatyba“ šiame ruože žada užtrukti apie keturias savaites.

Antradienį vadinamajame Sendvario žiede į Šilutės plento pusę uždarytas eismas ratu. Leidimo statybos darbams Klaipėdos savivaldybės paprašė įmonės „Hidrostatyba“ atstovai.

Eismo ribojimai turėtų trukti apie mėnesį, tačiau, tikimasi, bus dirbama sparčiau.

„Buvo kalbėta apie keturias savaites, tačiau tikėtina, kad kiek greičiau pavyks užbaigti“, – sakė Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Saugaus eismo komisijoje svarstant šį klausimą „Hidrostatybos“ projektų vadovas Saulius Užkuras patikslino, kad uždaryti reikės ne visą Sendvario žiedą, o tik vieną jo arteriją. Pasak S. Užkuro, bus tiesiami du po 30 metrų lietaus nuotekų kolektoriai.

Eismo schema suderinta su kelių policijos pareigūnais, Klaipėdos savivaldybe, viešąja įstaiga „Klaipėdos keleivinis transportas“.

Kaip teigė viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius Gintaras Neniškis, eismo pokyčiams miesto autobusų vairuotojai yra pasirengę. Esą didelių nepatogumų neturėtų kilti, nes pagrindinis transporto srautas važiuoja tiesiai ir į centrinę miesto dalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
VISAS PASAULIS ŽINO ŽIEDŲ PRIVALUMĄ, tai avarijų mažinimas !!!

to anonimus

to anonimus  portretas
Matomai anonimas užsiiminėja pats žino kuom per tas 7 minutes kol stovi.

Klausymas

Klausymas portretas
O kaip ivaziuoti i turgu Tilzes g.?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių