Quantcast

Uostamiestyje ieškomas piktybinis šiukšlintojas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) ir savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius prašo klaipėdiečių pagalbos.

Vaizdo kameros užfiksavo, kaip prie atliekų surinkimo aikštelės Šiaurės prospekte privažiuoja „Volvo“ markės automobilis ir jo ekipažas prie vartų numeta čiužinį. Padėkite nustatyti ir surasti piktybinius šiukšlintojus. Atpažinusius mašinos vairuotoją ar jo pagalbininką prašome parašyti elektroniniu paštu kratc@kratc.lt arba pranešti nemokamu tel. (8 800) 13344.

„Už neleistinoje vietoje išmestas atliekas žmonės rizikuoja gauti baudą, siekiančią beveik 600 eurų. Mes esame įrengę stebėjimo kameras visose KRATC administruojamose aikštelėse ir dar naudojame 15 kilnojamų kamerų, kuriomis stebimi daugiabučių namų kiemai bei viešos teritorijos, kur pastebimas sistemingas tų vietų teršimas. Užfiksavę pažeidimus šią medžiagą perduodame savivaldybės Viešosios tvarkos skyriui, o pastarasis nustato teršėjus ir skiria įspėjimus ar baudas“, – aiškino Gediminas Sendrius, KRATC ekologinės infrastruktūros administravimo skyriaus viršininko pavaduotojas.

Klaipėdos mieste veikia 3 didžiųjų ir pavojingų buities atliekų surinkimo aikštelės. Nebereikalingi daiktai į aikšteles priimami nemokamai. Darbo laikas II-V nuo 9 iki 18 val., VI – nuo 9 iki 14 val. Sekmadienis ir pirmadienis – nedarbo dienos. Aikštelių vadybininkų telefonus ir daugiau informacijos rasite internete www.kratc.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintaras

Gintaras portretas
Tai mums irgi taip buvo , isardem siltnami , sukrovem stiklus i priekaba atvaziuojam i aikstele plieno gatvej ziurim ogi pirmadieni nedirba . Tai mums irgi buvo kiles noras sukrauti prie vartu . Bet paskui supyke nuvezem i siukslyna tiesei ir klausiam ar priimsit stikla o jie sako taip priimsim tik nuvezat prie kruvos , issikraunat patys ir susimokat 30 euru uz tona . Stai jums ir logika . Todel kad tvarkingai atvezi tiesiai i siukslyna isrusiuota stikla , turi pats issikrauti o paskui dar susimoketi .

to to hmm

to to hmm portretas
Klausyk fantazieriau, ne mūsų klientų reikalas kas dirba krace. Jei moteris negeba susitvarkyti su darbu, tai lai įdarbina tuos kurie sugeba. Visa Lietuva moka šiukšlių rinkliavą, tame tarpe ir už čiužinius. Aš nesiruošiu pateisinti KRACo kuris negeba dirbti taip kad žmonėms teiktų reikiamą paslaugą.

Švara

Švara portretas
Tai gal reikėtų kamerą pastatyti taip,kad aiškiai matytųsi,kas ateina,atvažiuoja,matytųsi valst.numeris,o dabar-kažkoks absurdas!Yra kamera,o prašo žmonių-girdi,atpažinkite ir pasakykite mums,koks niekadėjas čia prišiukšlino.Tikri"keistuoliai",nieko daugiau nepridursi!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių