Quantcast

Uostamiesčiui – LKL vadovo padėka

  • Teksto dydis:

Sporto metai uostamiestyje įsibėgėja. Klaipėdos savivaldybė gavo oficialią padėką už bendradarbiavimą rengiant SIL-Karaliaus Mindaugo taurės krepšinio turnyrą. „Bendradarbiavimas su Jumis mums padeda sukurti renginį, kuris įvardijamas, kaip geriausias ir didžiausias metų sporto renginys, pritraukiantis pilną areną krepšinio gerbėjų“, – gražių žodžių negailėjo Lietuvos krepšinio lygos generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Anot Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Sauliaus Budino, toks dėmesys uostamiesčiui – puikus pavyzdys kiek daug galima nuveikti suvienijus jėgas.

„Klaipėdiečiai labai stengėsi, kad renginys atrodytų įspūdingai. Ir kalbu ne tik apie tiesiogiai su organizatoriais įvairias detales susitikimuose šlifavusius žmones. Prie bendro tikslo prisidėjo visa uostamiesčio bendruomenė – sirgaliai, aptarnaujantis personalas, policininkai bei apsaugos darbuotojai ir daugelis kitų. Asmeniškai įsitikinau, kad arena užpildyta buvo visą turnyro laikotarpį. Tai įrodo, kad klaipėdiečiai dievina krepšinį, net jei nežaidžia jų mylimiausia komanda. Tad nenuostabu, kad ir Lietuvos rinktinė oficialias artimiausias rungtynes žais būtent Klaipėdoje. Miestas sugeba tokius renginius organizuoti ir sudaro jiems puikias sąlygas. Dar kartą ačiū visiems“, – dėkojo S. Budinas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Prašom
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių