Quantcast

Uostamiesčio policininkai gaudė einančius per bėgius

Policijos pareigūnai Klaipėdoje ėmėsi žiūrėti tvarkos prie geležinkelių, mat daugelyje vietų žmonės eina per bėgius neleistinose vietose rizikuodami savo sveikata ir gyvybe.

Ketvirtadienį uostamiesčio bendruomenės bei Jūrų uosto policijos pareigūnai žvalgėsi tose vietose, kur klaipėdiečiai dažniausiai eina per geležinkelį. Viena tokių vietų – Stadiono gatvė prie Paslaugų ir verslo mokyklos. Čia žmonės per bėgius žingsniuoja labai dažnai.

Pareigūnai sustabdė du tokius pažeidėjus ir surašė protokolus, o tai reškia, kad kiekvienam jų gresia apie 60 eurų bauda. Jeigu žmogus nėra metus baustas už administracinius nusižengimus, jam ši bauda gali būti mažinama perpus.

Tą pačią dieną pareigūnai žvalgėsi ir prie geležinkelio P.Lideikio gatvėje bei Rimkuose. Ten pareigūnai pažeidėjų nepamatė. Tądien pareigūnai dar septynis žmones įspėjo nepažeisti taisyklių.

Savaitės pradžioje policininkai skyrė dėmesį ir krovinius vežiojantiems vilkikų vairuotojams. Antradienį pareigūnai sustabdė vienos transporto įmonės vilkiką su puspriekabe. Paaiškėjo, kad puspriekabės ratų padangos neatitiko reikalavimų, todėl vilkikui panaikinta techninės apžiūros pažyma.

Be to, metalo laužą vežęs sunkvežimis pakeliui barstė gelžgalius, krovinys buvo netinkamai uždengtas.

Dar vieną priekaištą pareigūnai turėjo vairuotojui, kuris vairavo neprisisegęs saugos diržo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

policininkas

policininkas portretas
5m tvora issprestu problema

to A

to A portretas
koki kilometrą? po viaduku H. Manto praeini už poros šimtų metrų.

?

? portretas
kodėl tokių akcijų nedaro plėšikam penktadieniais ir šeštadieniais gaudyti ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių