Quantcast

Uostamiesčio jachtklubui – dvi paraiškos

Paskelbtame konkurse, ieškant Klaipėdos jachtklubo operatoriaus, baigėsi paraiškų teikimo laikas. Kandidatūras pateikė du subjektai. Šiuo metu dar tikrinama, ar pretendentai atitinka keliamus reikalavimus.

Paskelbtame konkurse, ieškant Klaipėdos jachtklubo operatoriaus, baigėsi paraiškų teikimo laikas. Kandidatūras pateikė du subjektai. Šiuo metu dar tikrinama, ar pretendentai atitinka keliamus reikalavimus.

"Esame gavę dvi paraiškas, dabar vyksta jų kvalifikacinis vertinimas", – informavo šiuo metu Klaipėdos jachtklubui vadovaujantis Kęstutis Taletas.

Kol kas dar nėra atskleidžiama, kas konkrečiai susirungs dėl galimybės dešimtmetį valdyti uostamiesčio jachtklubą.
Kandidatams buvo iškelti keli esminiai reikalavimai – įmonės vadovas ir vyriausiasis buhalteris neturėtų būti teistas.

Pretendentas būtų atmestas, jeigu per paskutinįjį penkmetį yra priimtas ir įsiteisėjęs kaltinamasis teismo nuosprendis dėl dalyvavimo nusikalstamame susivienijime.

Konkurse negalėtų dalyvauti ir bendrovė, kuri jau buvo paskelbusi bankrotą ar su kreditoriais yra sudariusi taikos sutartį arba jeigu pareiškėjas yra sustabdęs ar apribojęs savo veiklą.

Naujoji jachtklubą valdysianti bendrovė privalo turėti ne mažiau nei vieną darbuotoją, galintį eiti uosto kapitono pareigas ir turintį ne mažiau nei vienus metus tokios darbo patirties.

Šiuo metu vyksta kvalifikacinės atrankos etapas, po kurio savo žodį turės tarti ir Klaipėdos savivaldybės ekspertai. Vėliau jie turėtų suteikti leidimą kandidatams siūlyti idėjas.
Kandidatams pateikus pasiūlymus, jie bus vertinami ir, jeigu prireiks, koreguojami.

"Dabar vyksta tik kvalifikacija. Tai yra maždaug 10 proc. viso numatomo proceso", – įvertino K.Taletas.

Pašnekovo teigimu, laukiama, jog operatoriais siekiantys tapti pareiškėjai pasiūlytų, kaip spręstų turizmo informacijos punkto ir  buriavimo mokyklos atsiradimo klausimus.

Taip pat norima, jog potencialūs operatoriai pasiūlytų ir savų idėjų, kaip vystyti jachtklubo veiklą bei plėsti viešųjų paslaugų bei jų teikimo ratą.

Už kiekvieną sumanytą naują viešąją paslaugą konkurso metu pretendentams bus skiriami papildomi balai, todėl tikimasi, kad konkurso dalyviai pasiūlys naujų ir novatoriškų plėtros sprendimų.

"Laukiame pasiūlymų, kas per 10 metų šioje viešosios rekreacijos teritorijoje būtų reikalinga ir patrauklu įgyvendinti", – pabrėžė Klaipėdos jachtklubo direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a-ha

a-ha portretas
ir vel kvepia kad konkursas surengtas del akiu vienam laimetojui

TnT

TnT portretas
Kur STT? Naujoji jachtklubą valdysianti bendrovė privalo turėti ne mažiau nei vieną darbuotoją, galintį eiti uosto kapitono pareigas ir turintį ne mažiau nei vienus metus tokios darbo patirties.

Jachtos kapitonas

Jachtos kapitonas portretas
Ir vėl konkurso sąlygos kvepia korupcija.......
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių